Богат руснак разхвърля пари

02.06.2012, 12:24

   
 
Богат руснак разхвърля пари

Павел Дуров, основателят на популярния руски сайт VKontakte (подобие на Facebook) съвсем скоро се заиграл с хората и богатството си. Сега, знаем, че думата "заиграл" звучи малко противоречиво, но веднага ще ви дадем яснота покрай закачката на Дуров.

Забавният (излиза, че наистина е такъв) вицепрезидент на руския Facebook явно е скучаел значително, когато започнал да прави самолетчета от банкнотите, които се намирали в офиса му в Санкт Петербург. Но не това е интересното. След като си направил цяла авиокомпания от незнаен брой ценни самолети, той започнал да ги пуска през прозореца и да гледа сеира на хората.

Разбира се, че се събрали хора и разбира се, че имало такива, които се борели да се доберат до самолетите от 5000-рублова банкнота.

"Хората заприличаха на кучета, тъй като буквално атакуваха парите. Чупеха си носовете, катереха се по светофарите като маймуни. Срам за Дуров!", възмутено се изказал един очевидец пред местните медии.

Оказало се обаче, че точно тази гледка доставяла удоволствие на 27-годишния руснак, чието богатство възлиза на 260 милиона долара. Той си се смеел човекът и си снимал съвсем прилично от прозореца, като по-късно заявил пред медиите, че просто се опитвал да създаде "празнична атомсфера" и спрял веднага след като "хората се превърнаха в животни".

И макар че отнесъл яка критика за експеримента си, Дуров обещал, че "още много подобни действия ще последват". Ами, ние освен да му се обадим да дойде и тук да се позабавлява, пък да видим кой ще се смее последен. Това в никакъв случай не е заплаха, просто ни се пие бира.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 2
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 04.06.2012 | 09:43
2 голямо забавление си е измислил
от Не е посочен | 03.06.2012 | 14:05
1 Хората са се превърнали в животни - ега ти забавлението!
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ