Бирата на Hanson

01.12.2011, 16:10

   
 
Бирата на Hanson

Днес в редакцията на Div.bg не знаехме да се смеем ли или да плачем, като разбрахме, че бозавите братя от Hanson ще лицензират собствена марка бира следващата година, която ще кръстят MMMHop (разбира се, името напомня за названието на единствения им хит MMMBop).

Както вече на всички е известно, ние сме сред най-възторжените, най-ревностните, най-големите почитатели (и консуматори) на бира. Но в същото време изобщо не сме сред най-големите почитатели на Hanson. Дори, да си го кажем направо - не можем да ги дишаме тези. И ако бирата им е същата като музиката им, то тя ще е по-скоро боза или някакъв буламач, който задължително трябва да съдържа нещо блудкаво, нещо русо и нещо с MMMBop.

Остро въставаме срещу инициативата на Hanson да се правят на интересни и им препоръчваме да вземат, вместо да посягат на най-свидното ни – бирата, по-добре да си направят своя марка джин, текила или най-добре прясно мляко. Нищо чудно, че предвещават края на света през 2012 г. Просто всички консуматори на MMMHop може да не понесат повече от блудкавостта на тези младежи, особено след като са били принудени да консумират песента им MMMBop години наред и да се окажат не МММопиянени, а направо MMMъртви от тяхната така наречена бира.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ