Билет в кенче от София Филм Фест? Наздраве!

25.02.2015, 12:32

За всички, които са жадни за кино

   
 
Билет в кенче от София Филм Фест? Наздраве!

Ако някой ви каже, че до 5 март има много време, заплюйте го в лицето и го наречете лъжец. Защото времето лети, а и с този къс февруари съвсем сме я втасали. Истината е, че 19-ият София Филм Фест идва и така се е засилил, че ще мине през всяка киноманска душа като на скандално неприятна руса депутатка Поршето през паркинг на мол - запомнящо се.

Адски много гости, още по-адски много силни филми, някои от тях с още топли награди от най-големите фестивали по света, както и най-нови и най-велики български филми - всичко това ни очаква в кинозалите. И като перфектно допълнение за поредна година от феста пускат билети в кенче. От момента, в който четете този покъртителен текст, кенчетата вече се зареждат по магазини, барове, книжарници и всички други яки места, които свестните хора посещават. Дори и ние. Самият факт, че нещо се намира в кен, трябва да ви навежда на мисълта, че е ценно, важно и трябва да го притежавате!

Уви, в това специално няма бира, но има ценен билет, с който може да отидете на който си искате филм от програмата на тазгодишния София Филм Фест. И не стига това, ами в търговската мрежа ще бъдат пуснати и пет златни билета. Повтаряме за тези от вас, които се разсейват: ПЕТ ЗЛАТНИ БИЛЕТА. Ако сте достатъчно упорити и имате поне малко късмет в тоя пуст живот, то може да откриете един от тези златни пропуски. Така вие и ваш приятел, който да ви прави компания (може и нЕкое гадженце), ще получите достъп до всички прожекции на фестивала. Това ако не е оферта, не знаем кое е.

Впрочем, ако по някаква случайност не намерите такъв голдън тикет (а не ретривър), можете да се пробвате в нашата игра, която също ви дава възможност да спечелите пропуск за целия София Филм Фест. Но побързайте, защото на 27-ми теглим победителя.

Иначе стандартните билети са на цени от 8/6 лв., а прожекциите в рамките на фестивала ще бъдат в НДК - Зала 1, Кино Люмиер, Дом на киното, кино Одеон, Euro Cinema, културен център G8 и културен център на СУ "Св. Климент Охридски".

Ние ще бъдем там, опитвайки се да гледаме всичко, по всяко време и във всяка зала. Ще се оглеждаме и за вас!

1476331

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ