Беше ли с фалшиви ръце бодигардът на Тръмп в деня на клетвата и защо?

26.01.2017, 10:30

Зорките очи на интернет видяха любопитен момент от деня на встъпването в длъжност

   
 
Беше ли с фалшиви ръце бодигардът на Тръмп в деня на клетвата и защо?

Ако говорим за професии с висок риск за живота, то да бъдеш президент на САЩ със сигурност е една от най-рисковите. Четирима американски президенти са били застреляни и убити по време на мандата си, а всеки един след Джон Ф. Кенеди (с изключение на Линдън Джонсън) е получавал заплахи за живота си. 

Така че, когато става въпрос за тяхната сигурност, е нормално мерките да са доста сериозни. Изключение нямаше и за новия президент Доналд Тръмп, който през миналата седмица встъпи в длъжност на голяма церемония във Вашингтон. Обикновено точно подобни събития крият най-голяма опасност и държат "Сикрет сървиз" на нокти, но те си знаят работата, а зорките детективи от интернет забелязаха любопитен момент от тази тяхна работа. 

1846479

Става въпрос за един конкретен агент (може да го наречем 006), който беше част от най-близката охрана на Тръмп във въпросния ден. Някои хора са се вгледали внимателно в безжизнено изглеждащите му ръце и са достигнали до заключението, че те всъщност са фалшиви.

Спекулациите са, че под тях 006 е прикривал оръжие, готово да влезе в употреба на секундата, в случай на някаква заплаха. Повечето онлайн теоретици смятат, че става въпрос за автоманично оръжие, за което ще са необходими две ръце.

Ние не знаем какво точно да мислим, но наистина има почва в подобни твърдения. Вижте и във видеото:

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ