Безумни и популярни трендове в Youtube

15.10.2018, 13:00

Надпреварата за наградите "Дарвин" е безмилостна.

   
 
Безумни и популярни трендове в Youtube

Тъй като интернет позволи на човечеството да разшири полето си на изява и комуникация, това съвсем естествено направи редица глупави хора и въобще трендове известни. Ето и няколко от най-обезпокоителните тенденции,  на които може да попаднете в Youtube.

1.  Всмукване на кондом през носа.

Да, това не е шега. Целта е неизползван кондом да бъде всмукан през едната ноздра и изкаран през устата, което е не само отвратително, но и изключително опасно. Всъщност излагането на задушаване не е единственият негативен ефект от глупавия тренд. Другите включват алергични реакции, инфекции и дори пневмония, колкото и необичайно да ви се струва. Ние просто ще посъветваме хората, които участват в цялото това безумие: моля ви, използвайте кондома по предназначение, защото не е добра идея да предавате гените си нататък!

2054401

 

2.  Дъвчене на капсули Tide.

Безумието би трябвало да изпита границите ви на страх: колко дълго ще успеете да сдъвчете капсула за пране Tide, преди да я изплюете от страх да не се спука. Спука ли се, да знаете, че повръщането и болките в очите и гърлото са най-малкото, което ви грози. Излишно е да казваме, че другото е смърт. Но, хей, поне ще получите директна номинация за наградите "Дарвин”! Ако сте с достатъчно ограничени когнитивни способности, за да се хвърлите в този тренд, то за вас подобна награда най-вероятно би била чест.

2054398

3. Пръскане с дезодорант.

Козметиките против изпотяване като дезодорантите често съдържат аерозолни химикали, които – в контраст на името си – всъщност остават неразтворени във въздуха и като такива, са изключително опасни. Използвайки подобен спрей, добре е да знаете, че съществува безопасно разстояние спрямо кожата, което трябва да се спазва, ако не държите на болезнени кожни реакции. Е, в интернет хората държат на всичко очевидно, защото в Youtube плъзна нов тренд, който включва деца, пръскащи се по ръката с аерозолен дезодорант от непосредствено разстояние и то продължително.  Резултатът, както се очаква – изгаряния. Честито, вашите сигурно наистина се гордеят с теб!

2054396

4. Изненадващо лоша комбинация.

Някои напитки и храни просто не вървят заедно. Особено при положение, че погълнатото количество не е най-естественият прием, на който тялото ви е свикнало. Кой би предположил, че изяждането на два банана и изпиването на един литър спрайт би резултирало в толкова гнусна ситуация.

2054402

5. Сол + лед = охче!

В Youtube е пълно с благородни хора, които са готови да жертват здравето си в името на науката. Например, какво бихме правили без онези, които се снимат как си слагат сол върху ръката и върху солта – ледено кубче. Взаимодействието между двете кара температурата на ледчето да падне до -30 градуса по Целзий, което да ви причини за броени секунди сериозни увреждания на тъканите. Ако целите да си охлаждате страстите, този мазохизъм надали е най-подходящият начин. Пробвайте уиски с лед, вместо това.

2054400

6. Дебелото зайче.

Ей, деца, знаете ли коя е най-забавната игра? Да си натъпчете с устата с колкото се може повече маршмелоу и да кажете "chubby bunny” (дебело зайче). Кой би повярвал, че толкова много желатин в устата може да ви отнеме живота, задушавайки ви? Щом е в интернет, значи е безопасно.

2054399

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ