Анимационните герои и техният първи ден на плажа  11 Виж всички снимки

13.07.2020, 17:00

Леле!

   
 
<p><span><span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Линда</span> <span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Будербала</span> открива летния сезон със забавни илюстрации на любимите ни анимационни герои, които за първи път отиват на плаж. Пожелаваме им да хванат хубав тен и да изравнят разликите! Поне те са отишли</span> на море тази година, за разлика от нас. Повече от артиста можеш да видиш <a href="https://www.instagram.com/linda_bouderbala/?hl=fr" target="_blank">тук</a>.</p>

Линда Будербала открива летния сезон със забавни илюстрации на любимите ни анимационни герои, които за първи път отиват на плаж. Пожелаваме им да хванат хубав тен и да изравнят разликите! Поне те са отишли на море тази година, за разлика от нас. Повече от артиста можеш да видиш тук.

Линда Будербала открива летния сезон със забавни илюстрации на любимите ни анимационни герои, които за първи път отиват на плаж. Пожелаваме им да хванат хубав тен и да изравнят разликите! Поне те са отишли на море тази година, за разлика от нас. Повече от артиста можеш да видиш тук.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ