Американка си купи дървен iPad. Хвала!

01.09.2011, 10:06

   
 
Американка си купи дървен iPad. Хвала!

Това жените са особени същества. От една страна са много предпазливи, обмислят всеки свой ход, чакат дълго преди да излязат на срещи и т.н. Друг път действат напълно неадекватно и често се оказват прецакани.

Може би вече се чудите какво имаме предвид. Преди няколко дни млада 22-годишна американка излизала от кварталния McDonald's (еквивалент на нашите малки гнъсни кръчмички и кафенета, пръснати по всички краища на страната, но май доста по-полезни от fast food-a). Изневиделица пред нея изкочили двама симпатични (може би), смугли типове. Те галантно ѝ обяснили, че само сега, само днес и само тя може да си купи чисто нов iPad за невероятната цена от 300 долара, а пред лицето ѝ размахали запечатана кутия на FedEx, съдържаща блазнещия артикул. Дамата обаче така и не пожелала да види продукта на Apple, а се впуснала в бесен пазарлък.

Не след дълго търговците и нашата героиня се спазарили за супер изгодната цена от 180 долара. Парите били платени, кутията от FedEx - предадена на новата си собственичка. Тя, горда и щастлива от придобивката си, а и вероятно ликувайки, че е направила сделката на живота си, разопаковала пакета. Но, О, БОЖЕ, що да види? Вътре имало една дървена дъска с размерите на iPad. От едната страна било лепнато изрязано от хартия, сякаш от някое дете, логото на Apple, а от другата - принтиран примерен екран. Като цяло гледката била потресаваща, но за нас по-абсурдна е безкрайната човешка глупост.

Този път излъгана е млада американка, друг път ще е баба от някое малко българско селце, подмамена от телефонен тарикат. Дали някога човечеството ще спре да се "подхлъзва" на измамни предложения, не знаем, но силно се надяваме бройката на жертвите драстично да намалее или поне да се позиционира само около fast food заведенията.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ