Ако сте фенове на "Jackass", това ще ви хареса

14.09.2016, 10:30

"Dummesaulol" е австрийска версия на скандалното предаване

   
 
Ако сте фенове на "Jackass", това ще ви хареса

Спомняте ли си "Jackass"? Култовото предаване по MTV, с участието на Джони Ноксвил, Стийв-О, Бам Марджера и още един куп идиоти, които правеха всички неща, които вие никога няма да направите? Че после даже заснеха и не един, ами цели три филма, които бяха и сериозен финансов успех? Е, ако всичко това не ви говори нищо, или предизвиква отрицателни чувства, значи най-вероятно няма да се впечатлите от диваците, които ще ви представим.

Но ако сте се кефили на "Jackass", значи със сигурност ще оцените австрийското дуо "Dummesaulol". Краткото резюме на подвизите им, което може да видите долу, е пълно с летене, падане, блъскане, удряне, болка и всякакви опасни, но все пак забавни ситуации, каквито сте свикнали да виждате в първоизточника. И всичко това под съпровода на тежък немски хеви метъл и на фона на красивите австрийски алпи.

В самото начало на трейлъра пък може да видите и самия Стийв-О, който представя своите австрийски колеги. Вижте го, а ако ви хареса, разгледайте канала на Dummesaulol за още много каскади и простащини.

 

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ