Абсурдни митове, в които хората вярват

18.05.2023, 13:00

Може би и ти...

   
 
Абсурдни митове, в които хората вярват

Някои истории звучат твърде нереалистично, за да са истина. Това е така, защото доста често не са. Независимо дали е мит, теория на конспирацията или просто лъжа, изречена от някой, тя може да се разпространи сред хората, карайки някои от тях наистина да повярват в нея.

И така от уста на уста си пълним главите с глупости, вярвайки в абсурдни твърдения. Днес ще развенчаем най-глупавите митове, в които е възможно и ти да вярваш!

Идеята, че хората могат да живеят без храна и всичко, от което наистина се нуждаем, за да оцелеем, е кислород. Не знаем как тази група все още съществува.

Ваксините причиняват аутизъм.

Рождената ти дата определя какъв човек си.

Земята е само на 6000 години. Кажи това на шумерите.

Моята свекърва ми се ядоса, че се протегнах високо, за да хвана нещо, докато бях бременна, защото: "Това ще увие пъпната връв около врата на бебето!" Казах ѝ, че никоя част от моята анатомия не свързва директно ръцете ми с вътрешността на плацентата ми . Тя не ми повярва, затова потърсих в Google, за да ѝ покажа, че това са глупости. Тя се разстрои и се разплака.

Земята е плоска и изглежда кръгла само от космоса поради светлината, изкривяваща гравитацията.

Използваме само 10% от мозъка си.

Динозаврите са поставени в земята от правителството, за да дискредитират религиозните хора и да докажат еволюцията... или нещо подобно. 

Теорията на Дейвид Айк, че всеки световен лидер, член на кралска особа и важна фигура е влечугоподобен.

Един идиот каза на жена ми преди няколко седмици, че ако ви ограбят на банкомат, трябва да въведете ПИН-а си наобратно. Той смята, че това ще ви позволи да теглите пари както обикновено, но "предупреждава" полицията, която незабавно изпраща полицейска кола до вашето местоположение.

Когато тя попита какво ще каже за хората с огледални ПИН кодове и ПИН като 4444, той все още твърдеше, че е прав. Без реален отговор, просто настоя, че е прав.

Кацането на Луната е фалшиво.

Толкова много хора искрено вярват, че кръвта в тялото им е синя.

Гривни за подобряване на магнитния баланс. Веднага ще те отпиша като тъп или поне много лековерен, ако носиш едно от тези неща.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ