iNews.bg ви дава възможност да покажете, че сте истински "Хобит" фенове

08.12.2014, 14:00

Отговаряйте правилно и може да спечелите страхотни фенски награди

   
 
iNews.bg ви дава възможност да покажете, че сте истински "Хобит" фенове

От днес, 8 декември, до 21 декември включително имате възможност да участвате в най-новата игра на iNews.bg и Форум Филм България - "Битката на петте армии", посветена на предстоящата премиера "Хобит: Битката на петте армии". За да докажете, че сте истински фенове на "Хобит" и на творчеството на Дж. Р. Р. Толкин като цяло, трябва да отговаряте правилно на дневните въпроси.

За целта трябва първо да се регистрирате в iNews.bg, а след това всеки ден да отваряте новия дневен въпрос и да давате верен отговор. В случай, че се затруднявате, ежедневно ще намирате подходящ жокер, който да ви насочва. Дневните награди, за които ежедневно ще има жребий, са:

* 5 броя значки

* 3 броя шапки

* 3 броя ключодържатели

* 1 брой халба

* 1 брой тениска

* 1 брой суитшърт

Ако изпълните условието да имате най-малко пет верни отговора за периода на цялата игра, автоматично влизате в жребия за двете големи награди, като едната съдържа двоен билет за "Хобит: Битката на петте армии", шапка и тениска, а другата - отново двоен билет за "Хобит: Битката на петте армии", значка и суитшърт. Големите награди ще се теглят на 12 и 19 декември.

Пожелаваме успех на всички фенове на "Хобит" и стискаме палци да спечелите някоя от страхотните фенски награди. Изобщо не се бавете, а директно се насочвайте към играта "Битката на петте армии".

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ