SuperHeavy с Мик Джагър

11.08.2011, 11:48

   
 
SuperHeavy с Мик Джагър

Сър Мик Джагър. На 68 и сякаш животът е пред него. Мик не само че няма никакво намерение да се пенсионира, но човекът работи на пълни обороти. Най-новото му начинание – супергрупата от различни музиканти, наречена SuperHeavy. В нея участват освен Мик Джагър, още Дейв Стюарт, Джос Стоун, А.Р. Раман и Деймиън Марли.

И при тях, както и във всички останали супергрупи, които сме чували досега, всеки от музикантите твори в различен стил, има собствен подход и усещане за музиката. За Мик Джагър знаем – само рокендрол. Останалите членове са Дейв Стюарт, известен с работата си с групата Eurythmics, младата соул певица Джос Стоун, авторът на филмова музика А.Р. Раман и най-малкият син на легендарния Боб Марли – Деймиън.

Водещият сингъл на супергрупата се казва "Miracle Worker”, а от Universal Music съобщават, че в края на септември на пазара ще се появи и първият им албум. Дотук добре. Има още малко време до септември, но трябва да споделим, че след като гледахме някои от техните сесии в студиото, сме на мнение, че никак не са за пренебрегване. Най-вече начинът, по който реге музиката се смесва с гласа на Джос Стоун и включванията на уникалния Мик Джагър. Вижте и чуйте сами:

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ