SMS-ите разкриват какъв мъж сте

01.07.2014, 14:37

И жените знаят това

   
 
SMS-ите разкриват какъв мъж сте

Искате или не, мобилният ви телефон вече е част от вас, от общуването с другите хора, от работата ви. Целият живот, уви, се събира в тази малка джаджа и с времето ставаме все по-зависими от нея. Затова и начинът, по който комуникираме посредством SMS-и и други кратки съобщения, говори много за това какви хора сме. И в телефонните свалки една жена с опит винаги може да разбере що за човек "цъка" отсреща само по стила на SMS-ите му.

Много емотиконки

Емотиконките са като козметиката. Жените не харесват мъже, които използват повече от тях. Ако много, ама много обичате да слагате разни човечета и усмивки, овладейте се и ги използвайте умно и обрано. Колкото повече "смайлчета" слагате в съобщенията си, толкова повече ще отдалечавате мацката от вас.

Снимки без сексуален контекст

Ако ѝ изпращате снимки на забавни и готини неща, на които попадате през деня и искате да споделите с нея, ѝ показвате, че сте духовит и с чувство за хумор.

Снимки със сексуален контекст

Мръсните снимки, изпратени без инициатива от отсрещната страна, не са добър знак. Повечето жени ще реагират категорично отрицателно на ваша мръснишка снимка и най-вероятно повече няма да ви отговорят. А ако продължите да настоявате да си чатите, нищо чудно и да си навлечете неприятности.

Нарочно сгрешени думи

Начи вий решаате, че изобшто не е необходиму да внимаате как пишите ле? Еми не е така!

Твърде много думи

"Какво ти се прави довечера?" ви пише мацката. Не се предполага, че на този въпрос отговорът ще е по-дълъг от "Братя Карамазови". Не си позволявайте да заливате жената, на която пращате съобщения, с километрични отговори, защото тя най-вероятно изобщо няма да ги прочете.

Забавни, флиртуващи и с изряден правопис

Това е Светата троица на успешното съобщение. Ако успеете да усвоите ПОНЕ две от трите, то вашето SMS-но общуване ще е изключително успешно.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ