Panic! at the Disco с размазващо изпълнение на MTV VMA

29.08.2022, 13:00

Легендарно!

   
 
Panic! at the Disco с размазващо изпълнение на MTV VMA

Една от любимите ни алтърнатив групи буквално ни скри шапките на вчерашното си изпълнение на наградите VMA на MTV. Panic! at he Disco ни върнаха в тийн годините и ни удариха право в емоциите с изпълнението на песента Don't let the light go out от новия си албум Viva Las Vengeance, който излезе преди по-малко от две седмици. Според фенове, песните в новия албум много се доближават до стария стил на групата и това силно разчувства най-верните им почитатели.

Групата не е участвала на наградите от 2018 г., когато представиха своя хит High Hopes. Четиригодишното чакане определено си заслужаваше. Снощи, по време на изпълнението, екраните станаха черно-бели, докато Брендън Ури пееше на сцена с ретро декор.

Тази година групата беше номиниран за най-добро алтернативно видео за песента си Viva Las Vengeance, но за съжаление загубиха от I Wanna Be Your Slave на Måneskin. Самата номинация означава много за групата, тъй като това е първият път, в който Panic! at the Disco са номинирани в категорията. Още в началото на 2006 г. групата взе една от най-желаните награди, Видео на годината, за тяхната класика за всички времена I Write Sins Not Tragedies!

Снощи те нямаха същия късмет, но пък изпълнението им се превръна в легендарно изасенчи всичко останало, което се случи по време на наградите! Виж видеото по-долу, за да се насладиш и ти, в случай че си пропуснал!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ