Machete don't text

25.11.2011, 10:32

   
 
Machete don't text

Дори когато го накараха да облече неугледен коледен пуловер в "Харолд и Кумар" (2011), Дани Трехо все пак беше супер свеж. Ветеранът в киното, който последно видяхме в "Синовете на анархията", се сблъска с какво ли не – наркотици, затвор, Spy Kids, докато накрая подпали кариерата си. Мустакът ви може никога да не стане като неговия, но това не означава, че не можете да се учите от господин Мачете, като започнем от съветите му за уроци от грешките на миналото, минем през начини за поддържане на добра физическа форма и стигнем, разбира се, до срещите с жените.

Как точно подхожда Трехо към тези аспекти на живота вижте в интервюто, което актьорът дава за Made Man:

Какъв е съветът ти за изнамиране на вътрешното ти, лошо Аз?

Дани Трехо: Външно може да изглеждаш лош, но вътре в себе си трябва да носиш златно сърце. Харесва ми да играя лошия във филмите, защото лошите винаги умират. Това е истинският свят. Ако някой ме помоли да изиграя лошия герой, който винаги оцелява, бих пропуснал. Това е главното послание, което отправям към мъжете, които са в криза...лошите винаги губят, а добрите винаги печелят. Това е единственото нещо, което киното и реалността виждат по еднакъв начин.

Какво научи от затвора?

Дани Трехо: Научих се как да оцелявам. Ако се опитваш да се справиш с някаква трудност в живота си, не трябва да се оставяш да те повали. Наркотиците и алкохолът почти убиха и мен, но трябваше просто да се боря. А когато нещата не отиват на добре, молете се.

Какъв би бил съветът ти към мъжете, които са допускали грешки в живота си, но искат втори шанс?

Дани Трехо: Хората трябва да видят, че искаш да се промените. Не бъдете мързеливи и егоистични. Винаги търсете начини, по които можете да бъдете полезни на хората. Това наистина свърши работа при мен. Смятам, че всеки може да промени живота си, ако го иска.

Изглеждаш в страхотна форма. Каква е тайната ти?

Дани Трехо: Постоянство. И винаги съм успявал да прогоня нещата, които ме разстройват, като вдигам тежести и ходя на бокс, което е добре за мен.

Вършиш много доброволна работа. Това добър начин ли е мъжете да срещнат някоя мацка?

Дани Трехо: Абсолютно! Всичко, което правя, е резултат от това, че се раздавам за другите, така че е страхотно да отделяте време, за да подкрепяте някого и нещо, дори да е само с няколко думи.

Посветих живота си на това да помагам на хората и това ме запази (като човек).

Няколко финални думи на мъдрост...

Дани Трехо: Не съдете за книгата по корицата. Вижте какво има и вътре. 

 

Ние пък няма да ви наливаме мъдрост, а ще ви припомним как този яростен мъж се справя на снимачната площадка с трейлъра на новия сезон на "Синовете на анархията". Само ви подсказваме, че си имаме работа с цяла група поддръжници на Моември.

 

Machete don't text е култувата реплика на Трехо в "Мачете".

Източник: Made Man

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ