Google please hire m.e.

26.08.2011, 10:31

   
 
Google please hire m.e.

Кой не иска да работи за Google?! Особено ако сте гледали видеото за всичко, с което разполагаш, когато работиш за тях. (Ако не сте - ето го https://www.youtube.com/watch?v=rWlHtvZHbZ8).

Но също така е известно, че те наемат най-добрите от най-добрите. И докато хиляди хора в света сигурно си умират да станат част от световната компания, малцина са тези, които успяват.

Един младеж на име Матю Епстайн е на път наистина да успее. За целта обаче той е заснел много нестандартно видео, пуснал го е в YouTube, разбира се и то има вече повече 400 000 гледания. Най-важното е, че от Google също са гледали видеото и после са продължили към специално създадения за целта сайт на Матю Епстайн, където са открили неговото резюме и форма за контакт с него. В интерес на истината Матю вече е поканен и се е явил на интервю за компанията.

Ние оценяваме много високо усилията на пича и му стискаме ръката за интересния, нестандартен и явно работещ подход. Браво, Матю! Кой знае? Може и точно той да се окаже новият маркетингов директор на Google.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ