Cohones Brewery с огнено предизвикателство за бирените фенове

25.06.2020, 16:00

Най-лютата бира, варена в България...

   
 
Cohones Brewery с огнено предизвикателство за бирените фенове

От няколко дни родният пазар за крафт пивоварство вече може да се похвали с най-лютата бира, варена в България! Огнената напитка е в основата на партньорството между софийската крафт пивоварна Cohones Brewery и виртуозите на чилито – Chilli Hills, което ражда - Cohones #Helldriller Session IPA 10/10. Горещата бира може сериозно да те поизпоти, благодарение на своята специална съставка – Ghost Pepper,още известна като втората най-люта чушка в света, която изстрелва оценката на бирата до абсолютния максимум на десетобалната скала.

За сравнение - лютивината на Ghost Pepper е около 400 пъти по-висока от тази на сос табаско. Ако пък се притеснявате, че концентрацията на лютата чушка в #Helldriller 10/10 ще бъде по-сериозно предизвикателство за вас, в никакъв случай не се отказвайте! Cohones Brewery и Chilli Hills са помислили за всички! За почитателите на по-умерената пикантност малко по-рано този месец пивоварната представи и Helldriller 5/10. Далеч по-мека и пестелива от Ghost Pepper есенция, Helldriller 5/10 се отличава с несравними вкусови качества благодарение на майсторската комбинация от съставки. Селекция от три вида малц - Pilsner, Vienna и CaraPils, допълнена с два вида хмел – Simcoe и Amarillo и сухо охмеляване с Columbus и Cascade.

2234123

Благодарение на двете разновидности на своя Helldriller, диваците от Cohones Brewery и Chilli Hills поставят сериозно, но и адски забавно предизвикателство на масата - #Helldriller Chillinge пак – бирена настолна игра. И преди най-добрите сред вас да се зарадват, трябва да предупредим, че колкото и да си добър в настолните игри, тази ще те поизпоти. А може и да те изгори. Как да се включиш?

Събери трима смели приятели и вземи един пак Cohones #Helldriller Chillinge, който ще откриеш на https://eshop.cohones.beer/. В пака има 3 пикантни и 1 адски лют Cohones #Helldriller Session IPA! Пригответе си прясно мляко, защото на един от вас ще му потрябва със сигурност и камера, за да запомните завинаги този епичен момент! Пуснете камерата и вземете по една бира. Отворете я и пийте смело! Един задължително ще изгори. Другите (вероятно) ще се смеят! След това качи снимката или видеото в Instagram с хаштаг #helldriller, за да спечелиш награди от Cohones Brewery и Chilli Hills.

В случай, че не познаваш добре диваците от Cohones Brewery, пивоварната стана популярна на крафт пазара в България със своя семпъл дизайн с отличителен черен петел в началото на миналата година като представи своя първи продукт – Family Jewels, който веднага бе високо оценен от любителите на Pale Ale! За зимния сезон брандът прибави и два отличителни стаута към портфолиото си. St. Out, създаден от хармоничната комбинация между 5 малца Pilsner, Munich 1, CareMunich 2, Carafa 2, Roasted Barley и хмел Columbus, както и Holy St. Out, за създаването на който технолозите добавят и перуанско какао, бурбонска ванилия и екзотичен ром.

През месеците на пандемия крафт пивоварната заяви соята подкрепа към малкия бизнес като представи родената в карантина Emergency Session IPA. Бира с мисия да подкрепи местните крафт барове, които бяха затворени по време на карантината, като им предостави 10% от продажбата на всички Cohones продукти, закупени с ваучер за бъдеща консумация в заведенията.

Лютата бира е поредното предизвикателство, което има за цел да покаже, че на хората от Cohones не им липсва смелост. А ти готов ли си да се включиш в Helldriller #Chillinge-а?

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ