Burger King предложи на рокерската банда "Нощни вълци" да станат "Нощни елени"

05.01.2018, 09:00

За това руският франчайзинг е готов да плати 30 милиона рубли

   
 
Burger King предложи на рокерската банда "Нощни вълци" да станат "Нощни елени"

Руският франчайзинг на Burger King продължават със скандалните си акции. Преди време ти писахме, защо  искаха да се забрани филма "То" в Русия, а след това предложиха на Durex да направят презервативи с техен вкус.

Сега Burger King публикуваха писмо в интернет към лидера на "Нощни вълци" (първият и най-голям клуб на рокери в Русия.) Александър Залдостанов, известен като Хирург, в което предлага на бандата да се прекръстят на "Нощни елени" за 30 милиона рубли.

Всичко това е за коледната реклама на Burger King.

Хирург на свой ред отговори в социалните мрежи, че им предлага достойно да прекарат празниците и ако искат да покачат продажбите си да се облекат в костюми на петли (символ на хомосексуалистите в Рисуя – DIV), защото само такива се хранели там.

Няколко думи за "Нощни вълци":

Клубът поддържа тесни връзки с Владимир Путин и с властимащите в Кремъл и като цяло се смята, че се придържа към среди, които са свързани с руските националистически тежнения. Според официалната електронна страница на клуба той се опира на православните традиции и членовете му се гордеят с историята на Русия.

Членове на "Нощни вълци" воюват на страната на проруски бойци по време на Кримската криза и войната в Донбас. Блокират главните пътища в Севастопол и участват в нападения на съоръжения за природен газ и срещу военноморския щаб в града.

Според твърдения в доклад от 2013 г. "Нощните вълци" получават десетки милиони рубли (милиони евро) годишно от руското правителство. През май 2015 г. руският опозиционер Алексей Навални твърди, че руското правителство е дало 56 милиона рубли (около 800 хил. евро) на организацията през предходната година и половина.През октомври 2015 г. Нощните вълци получават дарение от 12 милиона рубли от руското правителство за изграждането на патриотичен младежки център в Севастопол, Крим.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ