9 факта за руските жени

15.03.2016, 19:30

Според чуждениците

   
 
9 факта за руските жени

Ако си мислите, че всички се възхищават на красотата на рускините и им се повръща от характера им - познахте. Ето какво мисли светът за рускините, ако може да вярваме на това, което пише в мъжките форуми.

1. Руските жени прекалено сериозно се отнасят към красотата си. Разбира се, провървяло им е в гените, но времето, което отделят, само за да хвърлят боклука, е кошмарно много. Все пак те се учат от малки да изглеждат добре, и каквото да правят, се стараят да се чувстват уверено.

2. За рускините семейството е от особено значение. Това до голяма степен идва от факта, че там все още са много застъпени патриархалните ценности.

3. Руските жени обичат романтиката, дори клишираната романтика. За тях няма нещо претруфено и преувеличено, що се отнася до това състояние. Обичат да им се подаряват постоянно неща и да се чувстват като принцеси.

4. Руските жени спортуват и се стараят да изглеждат винаги във форма (това е написано в американски форум и ние напълно разбираме защо американците си мислят така - ха-ха!).

5. Руските жени се обличат много секси, но на моменти прекаляват. Все пак е някак странно да сложиш къса пола на -20 градуса. Болшинството от рускините се обличат така за работа, както американките за парти.

6. Повечето от рускините създават семейство преди да навършат 30 години.

7. Рускините готвят много вкусно. За това се подготвят от ранна детска възраст.

8. Руските семейства са много задружни. Ако ви се случи да се ожените за рускиня, семействоти ѝ ще ви приеме като роден син, но ако я разочаровате, са крайно отмъстителни.

9. Рускините дебнат чужденци

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ