9 невероятни аквапаркове от целия свят (който ще ви се завие)

24.07.2014, 16:47

Партииии!

   
 
9 невероятни аквапаркове от целия свят (който ще ви се завие)

АквапарЦите, противно на очакванията, не са местата, където ходите за да аквате, а са едни забавни комплекси за позитивно издевателство над водата, където можете да си шляпкате нагоре и да се пльосвате надолу по всевъзможни тръби и пързалки. И тъй като е лято и водата е навсякъде около нас (заради дъждовете), ще ви разходим из едни от най-забавните места за водни забавления по света. Дръжте си плувките, шапките и мартинито - започваме.

1345118

Aquaventure на Бахамите - В този аквапарк има копие на храм на маите с неголяма река, виеща се покрай него, а също така и водопад, през който се озовавате в пещера, напълно лишена от светлина. Бахмаааму и бахамите!

1345117

Shlitterbahn, Канзас Сити - Тук можете да се насладите освен на момичета по бански, също и на най-високата и най-бързата пързалка в света. Внимавайте само от страх да не зацапате положението и да оставите следи от спирачен път след себе си...

1345119

Area 47, Австрия - Тук ще намерите цели 47 начина да си угодите на базата на Хашдвео и Певеце. А невероятната гледка към високите планински върхове е само върхът на айсберга.

1345121

Adaland, Кушадасъ - Този парк се състои от три части - делфинариум, морски и аква парк. Повечето атракциони ще ви нащръколят косите, а пързалките са над 20 - абе, ашколсун комши!

1345123

Wildwater Kingdom, Пенсилвания - Ще го намерите в град Алентаун и, ако намерите 30 атракциона на място, то на следващата година ще са с поне един повече!

1345125

Water Cube, Пекин - Паркът е създаден през 2008 г. специално за Олимпийските игри. Сред забележителностите са пързалка с падаща отгоре вода и виражи на по 180 градуса., откъдето ще излезете като на праните гащи центрофугата.

1345122

Beach Park, Бразилия - Тук ще намерите втората по височина пързалка в света и почти вертикално спускане, което ви гарантира, че ще усетите "акването" преди да си успокоите нервите с питие в "парка".

1345116

Caneva, Италия - Това е част от един по-голям проект - Canevaworld, съчетаващ в себе си атракциони, кина и ресторанти, средновековни зони и, разбира се, доволно много водни пързалки.

1345124

Das Tropical Islands Resort, Германия - "Тропическият остров" е построен в бивш хангар за дирижабли, а това, което хората дирят тук, не са жабли, а постоянната температура от 26 градуса, осигуряваща на най-големия закрит плаж в света една приятна атмосфера за водно парти. Дас ист фантастиш!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ