8 неща, които ще се случат на всяка сватба

11.06.2016, 14:00

Лятото идва, а с него и венчавките

   
 
8 неща, които ще се случат на всяка сватба

На колко сватби сте канени това лято? Поне на една ще отидете. Сватбите са хубаво нещо, когато има повече приятели, пиене и весели хора. Но на всички се случват следните няколко неща.

Плоски шеги

На всяка сватба има по един шегаджия, обикновено кумът, но може и да е някой друг. Той взима думата, за да изнесе реч, но не е много по речите, вече си е пийнал, ръцете му се потят, вратовръзката го стяга и той изтърсва някаква съвсем нелепа шега. Нещо за това как преди 7 години на морето се забил с булката и правили секс на балкона или някаква друга простотия. После на всички им засяда слюнката в гърлото и настава неловко мълчание.

Дебеличкият е страхотен танцьор

На всяка сватба има един пълничък човечец, който изглежда малко смешно, поти се, но като излезе на дансинга и буквално разцепва. То са движения, кълчене, даже може да завърши с шпагат. Гледате го и се чудите защо той може да танцува така, а вие стоите като дърво с прибрани клони. 

Разплаквате се

На всяка сватба има хора, които плачат. То си е за рев работата, но все пак вие сте силни мъже. Не ви отива да циврите. По време на церемонията някой обаче нещо ви разчуства много силно и вие, наред с майката и бащата на младоженците, вадите носна кърпа от джоба и бършете сълзите си. Дано наблизо има състрадателна шаферка с големи гърди, която да ви успокои.

Дори и гадната музика започва да ви харесва

На всяка сватба се пуска почти една и съща музика. Хитове от 80-те, 90-те, та до наши дни. Вечни песни и балади. Хоро. Странното е, че сега ви е забавно да слушате тази музика, тук тя има смисъл или просто сте си пийнали повечко от отлежалата ракия на бащата на булката.

Ще ви спъне някое дете

На всяка сватба има деца и те пощуряват. Някое от тях ще ви блъсне, настъпи, замери с нещо и после с другите деца ще ви се присмиват. Ако му направите забележка обаче, то ще отиде при родителите си разплакано и хубавичко ще ви натопи. С това пък ще си спечелите критичните погледи на другите гости, че сте се държал зле с децата.

Ще се заключите или заседнете някъде

На всяка сватба, особено вечерна, гостите са настанени в хотел и незнайно как все там се случват инциденти. Нищо чудно да се заключите на терасата, да не можете да влезете, да измръзнете и никой да не се сети за вас.

Ще ви изложат

На всяка сватба има някой роднина или приятел, който ще ви изложи. Или ще каже нещо срамно за вас на останалите гости, или ще се напие като прасе и ще прави простотия след простотия, или просто ще дойде крайно неподходящо облечен и вие ще попиете от лошото впечатление, което той ще направи.

Ще осъзнаете какъв сноб сте

На всяка сватба човек очаква да се запознае с много хора, да си общува с тях, защото е весел, забавен, душата на компанията. В един момент може да се окаже, че няма с кой да си кажете и дума и да си пиете сам на голямата маса, докато другите се забавляват.

 

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ