7 типа колеги, които срещнахме на коледното парти

28.12.2015, 13:31

Вероятно са били и на вашето

   
 
7 типа колеги, които срещнахме на коледното парти

На всички коледни партита, независимо на коя фирма са, къде се организират и колко души събират, общо взето се появяват задължителни типажи. Просто така е устроен светът - рано или късно се оказва, че на вашият фирмен купон са "дошли" хора, които абсолютно задължително се открояват от тълпата или с незабравимите си пиянски изпълнения, или с неочакваната си трансформация, предизвикана от изпития алкохол.

Да предположим, че си спомняте как е минал купонът на вашата фирма - хващаме се на бас, че там са присъствали и следващите 7 типа колеги.

1. Пияният

Е, много ясно. Без него няма истински купон. Той идва, локализира алкохола и за отрицателно време се натрясква порядъчно. И не спира да купонясва докато не припадне или просто слънцето не изгрее.

2. Празничният хипстър

Това е колегата ви, който, дори когато се забавлява, успява да е дразнещ и досаден с глупавите си шеги и хипстърски дрехи.

3. Плашещият тип

И в работата е странен и почти не говори с колегите си, но на фирменото ви парти неговата психарска природа съвсем се отпуска. Той започва открито да гледа колежките, докато тихо в ъгъла смуче уиски. Какви неща му минават през главата ли? Не искаме да знаем.

4. Всеобщият любимец

Когато и да се появи, вниманието на всички се насочва директно към него. Той е душата на компанията, вечният свежар, всички жени са влюбени в него, а всички мъже го виждат като свой брат. А той толкова силно се старае да е център на вниманието, че понякога ви дожалява за него.

5. Самотникът

Стои в ъгъла на стаята, наблюдавайки различните професионални или интимни двойки, които с вечерта се заформят все по-отчетливо. Този човек е видимо отчаян и има нужда от приятелска компания. И от секс най-вероятно.

6. Брадаткото

Не е ясно дали този човек е нает, за да играе Дядо Коледа или просто така си изглежда.

7. Перфектният

Ужас. Това е колегата ви, който сякаш е излязъл от списание. Жените се страхуват да го доближат, защото прилича по-скоро на пластмасов манекен, отколкото на жив човек. За Коледното парти този пич се е облякъл в модерни и скъпи дрехи, от които ухае на пачки и самочувствие. А от вас ухае само на джибри...

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ