6 факта за Япония, които ще ти я покажат от съвсем различна страна

27.11.2017, 09:00

Интересно!

   
 
6 факта за Япония, които ще ти я покажат от съвсем различна страна

Можем с часове да четем и гледаме различни материали за Япония и нейните чудатости. Но колкото и да се информираме, никога няма да научим абсолютно всичко за тази необикновена страна. Днес ще научите интересни факти за азиатската държава, които ще ви накарат да погледнете на нея по още по-необикновен начин.

Там има силиконови кукли, вместо истински приятелки

2006315

Мъжете, които са разочаровани от жените и не искат някой да им мрънка и да им харчи парите си взимат реалистична, силиконова кукла.

Хората там си наемат домашни любимци

Тъй като в Япония апартаментите са малки, те не са подходящи за отглеждане на животно. Затова тази услуга там е изключително разпространена.

Разговори и прегръдки срещу заплащане

2006318

Отново супер разпространена услуга, при която богати мъже подаряват скъпи подаръци и зплащат на млади момичета в замяна на тяхната компания.

Виртуално гадже

Високите технологии в Япония позволяват на хората да започнат взаимоотношения с герои от виртуалния свят. Мъжете водят своите "приятелки" на срещи, купуват подаръци и дори могат да се оженят на специално място в присъствието на министър, свидетел на брака, сватбена торта и устройство за виртуална реалност.

Клубове, в които обслужващият персонал е от мъже

2006320

В Япония има специални места, на които жените могат да прекарат време със симпатични млади мъже. Мъжете разговарят с тях, пийват по нещо и им правят комплименти. Тези клубове се посещават от самотни жени, но и от омъжени дами, които искат да се разсеят от всекидневните проблеми.

Любовен хотел

2006313

В Япония апартаментите са много малки и младите рядко имат място са усамотение и интимност. Затова ходят в специални хотели, в които могат да изпълнят всяка своя фантазия.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ