6 грешки, които правим, когато се запознаваме с момиче

14.01.2016, 13:30

Опичаме си акъла

   
 
6 грешки, които правим, когато се запознаваме с момиче

Избрахме 6 най-чести класически грешки, които мъжете допускаме, когато се пробваме да се уредим. Прочетете, запомнете и обещайте, че повече никога няма да правите така.

1. Пробвате се във фитнеса

Евала, браво, конграчулейшънс, както казва вие знаете кой. Най-накрая се замъкнахте във фитнеса, след хиляди, милиони, астрономически няма такова число, обещания пред себе си. Напомпали сте се, а от силовите упражнения се качва нивото не само на самочувствието, но и на тестостерона и решавате да заговорите девойката на бягащата пътечка.

1626969

Сега сериозно! За разлика от мъжете, на жените фитнесът им действа всичко друго, но не и секси. Във фитнеса те се чувстват потни, грозни и дебели. Много вероятно е да ви отрежат, защото жените искат да се чувстват готови за тези моменти. Все пак има и изключения, разбира се, ако мацката е достатъчно самоуверена, но това е рядкост. Ако искате да съхраните мъжкото си его, по-добре мирувайте и си тренирайте.

2. Прекалено късно разбирате за семейния ѝ статус

Свалката е в разгара си и вече надушвате, че ще ви огрее. И през ум не ви е минавало да я попитате дали си има някой, защото просто си мислите, че като стои с вас цяла вечер, значи е необвързана. Обаче следва изненада, някак между другото, тя е обвързана, омъжена и прочие, а вие оставате с пръст в устата. Внимавайте, живеем в интересни времена, често жените флиртуват с нас, само за да се почувстват желани.

3. Пиете за кураж

Границата между: "Два шота за кураж" и "К'во ста'а, бамбина, искаш ли да се пробваме", често е невидима.

Нашият съвет: когато отивате на бар, си решете защо отивате там, да сваляте жени или да се напивате с приятели. Иначе като нищо ще се превърнете в пиян ръкомахащ палячо.

1626971

4. Заприказвате се с приятелката ѝ

Виждате жената на своите мечти, събирате кураж и отивате да я заговорите. Да, ама вашата мечта си има устата приятелка, която не млъква и някак разговорът с красавицата започва да ви се изплъзва.

Какво да правите: в никакъв случай не пренебрегвайте приятелката ѝ, това би направило лошо впечатление, просто поддържайте разговора, като всяко второ изречение трябва да бъде насочено пряко към момичето, което сте харесали.

5. Пипате я

Колкото и да е секси и да ви се струва, че Бог е създал това създание за пипане, не я докосвайте при първото запознанство. Спазвайте личната граница и не я потупвайте приятелски по рамото.

6. Говорите само за себе си

Разбира се, че искате веднага да се покажете в най-добрата си светлина. Почвате да се изтъквате, хвалите и перчите, колко е цветен и пъстър животът ви (въпреки че знаете, че сте пълна скука). Правилното отношение, което почти всяка една жена ще оцени (говорим за свестните), е да задавате въпроси. Матрицата е "въпрос-отговор" и обратно.

1626970

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ