5 телевизионни премиери, които не трябва да изпускаш

26.10.2016, 10:30

Ето какво сътвориха родните продуценти

   
 
5 телевизионни премиери, които не трябва да изпускаш

Изтече информация за някои предстоящи премиери в родния ефир. Какво сътвориха родните продуценти – имена, канали и сюжет, имаме всичко.

Премиера на мелодрамата "Терзанията на една провинциална девойка". 120 серии. Една продукция за разрушаващите се стереотипи. Младо момиче от село идва в София и не постъпва в Софийския. Пред нея стои само един избор, да стане стриптизьорка и да запише в Нов Български. Не я взимат за стриптизьорка и тя се прибира на село. (БНТ)

"София с акне и пот". Една продукция, в която млади актьори, които са по-скоро аматьори, разиграват постановки, които се случват в столицата. Парадоксът, който трябва да грабне вниманието на зрителя е, че такива неща не се случват в София и че повечето студенти са точно такива. (Нова телевизия)

"Детска порновизия!". Музикалното състезание протича под мотото "Децата на България са супер", "Децата на България са супер". В този музикален формат деца се поставят в условия на огромен стрес и напрежение и се задължават да се състезават едно с друго, докато цяла България ги гледа, а майките им обещават, че ще ги обичат, дори да не спечелят. Победителят в конкурса е изпратен да мери сили с други дечица от други страни и да защитава достойнството на страната си. Нещо като "Игрите на глада", но с повече психически увреждания и повече танци и песни – там всички се усмихват. (БНТ)

"Истински пародии". Един от най-успешните риалити сериали у нас. Там едни хора се оплакват на пластично-неостаряващата психоложка Ани Владимирова, а другите хора гледат. Истината е някъде сред нас. (BTV)

"Учим английски с Барека". Образователно предаване, с журналиста Николай Бареков, в което ще се преподава английски на деца и народни представители. (Телевизията още не е ясна)

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ