5 неща, които всяко момиче прави на първа среща

03.02.2016, 14:30

Упътване към масовия женски модел на поведение

   
 
5 неща, които всяко момиче прави на първа среща

Още никой не е успял да се отърве от първата среща, а както всички знаем, тя не винаги е приятна. Жените на практика са същества с трудна душевна и физическа организация. Те вярват в символи и знаци, но не и в разписанието на градския транспорт, затова винаги закъсняват. На първа среща жените са не по-малко притеснени от нас, затова, ако знаете типичния модел на поведение, ще се представите добре и всичко ще бъде по-приятно.

Закъсняват

Не знаем кога точно у жената се развива абстрактното поведение "Закъснявам за срещи", но веднъж научено, то остава за цял живот. Тук основното е колко голямо е закъснението. Ако закъснението е 5-15 минути, вие сте ѝ много интересни, ако е 15-45 мин., имате шанс, ама трябва да се потрудите.

Вашите действия:

Ако закъснява изящно с извинение как се е объркала и се е качила на друг автобус, вие трябва да кажете, че няма проблем и се радвате, че вече е тук. Ако закъснява с 40 мин. и още повече не ви е казала... защо още я чакате?!

1642421

Агонизират над менюто

Ако ще ядете, тя ще изпадне в един от двата момента - ще е притеснена да яде или ще е толкова гладна, че ще ѝ е неудобно да яде много.

Вашите действия:

Избавете я от мъките и я питайте дали е много гладна или не. Попитайте я дали иска месо или салата. Винаги я водете на места, на които сте ходили и познавате менюто.

Изчислява слабите ви места

Няма да повярвате, но не всички жени обичат да се срещат с женени мъже. Затова тя по всички начини ще се опита да провери какво не ви е наред и дали ставате за по-нататъшни отношения.

Вашите действия:

За съжаление трябва да сте максимално откровени. Особено ако харесвате момичето. Колкото по-рано се изясните, че тя не може да се среща с Козирог, толкова по-добре.

1642423

Опитват се да избегнат неловките паузи

И за да го направят, започват разговори далеч по-неловки от самото мълчание. Например, че в детството си са обичали да късат червеи на парчета.

Вашите действия:

Когато започне да се задъхва от говорене, вземете инициативата и разкажете вие нещо. Трябва да разделяте разговора.

Чака искрата

Ето, очите ви вече са се срещнали. Ръцете ви случайно са се докоснали. Пръстите се вплитат - искри и пеперуди... ако не стане, тъпичко - загуба на време.

Вашите действия:

Ако сте решили, че не искате повече да я виждате, не четете нататък. Но ако ви харесва, се постарайте. Отваряйте ѝ врата, подайте и ръка по стълбите и я задръжте малко по-дълго. Гледайте я в очите, усмихвайте ѝ се. Дръжте се с нея мило.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ