5 забавни случки по време на... погребение

30.05.2020, 10:15

Никога не знаеш какво да очакваш!

   
 
5 забавни случки по време на... погребение

Погребенията никак не за забавни и никой не обича да ги посещава, заради тягостната обстановка от загубата на близък човек. Но много роднини и приятели на едно място понякога видят до доста забавни случки, които могат да повдигнат настроението дори и на погребение.

Хората разказват:

В крематориума, по време на погребението на дядо ми, чичо ми държа спящия си син Уил в прегръдките си. Детето бързо заспа. Свещеникът произнесе последните думи и изведнъж детето започна да хърка. Всички започнаха да се хихикат и настроението се подобри поне малко.

Погребението на чичо ми се състоя през лятото в Гърция. Един човек загуби съзнание от жегата. Беше много висок и доста едър, затова превозвачите на ковчези решиха да го отведат на чист въздух. Внезапно този човек съзнава, оглежда се, разбира какво се случва и веднага започва да вика: "Аз съм ЖИВ! ЖИВ СЪМ! Аз съм жив!" В този момент цялата църква започна да се смее бурно.

Баба ми почина, когато бях на около 10, а по-голямата ми сестра беше на 12 години. За да ни развесели в деня на погребението, чичо ни каза, че ако някой оближе  твоя лакът ви, няма да го почувстваш. Вървяхме и облизвахме лактите на скърбящите членове на семейството. И да, той ни измами.

Майка ми и сестра й пушиха трева на погребението на братовчед ми. Той беше едва на 16 години, когато почина,затова на събитието имаше много деца. Майка ми искаше да изненада всички и да покани клоуни на това погребение, които да рисува пеперуди по лицата на децата, защото моят братовчед умря от булозна епидермолиза (известна като болест на пеперудата).

Свекър ми работеше в погребален дом. Той се срещна с последната си жена по време на погребението на съпруга ѝ.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ