4 страшни истории, които може да ти се сторят познати

17.06.2020, 17:00

Със сигурност!

   
 
4 страшни истории, които може да ти се сторят познати

Понякога ни се случват странни и страшни неща, които впоследствие се оказват не чак толкова ужасяващи. Но понякога обикновеното всекидневие може да ни втрещи от ужас. По-долу ще видиш 4 притеснителни истории, които са толкова често срещани, че може и да са се случвали и на теб!

Жена ми и синът ми излязоха, а аз останах сам вкъщи, затова влязох да се къпя на отворена врата. Завъртях се и видях върха на нечия глава в тъмния коридор. Как може някой да влезе, ако вратите са заключени? Оказа се, че това, което съм видял е хелиевата топка на сина ми, която е с лицето на някакъв анимационен герой. Беше станало течение и топката летеше из стаята.

Една вечер почувствах нещо на леглото си. След това в ъгъла започна да шуми торба. После отново нещо се удари леглото. Опитах се да заспя, мислейки, че призраци не съществуват. После включих лампата и видях огромен плъх на леглото си.

Когато бях на 8 играех в старата ни къща. Подовете бяха много износени и в един момент просто попаднах в мазето. Събудих се след няколко часа със счупени крака и болки в гърба. Не знаех къде съм и под коя стая. И не знам колко часа минаха преди родителите ми да се приберат и да ме намерят.

Един ден майка ми ми се обади и каза, че сутринта някой е откраднал ключовете на къщата им и че в къщата може да има някого. Точно в този момент си влизах вкъщи и изтръпнах от страх. Но в къщата нямаше никого.


   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ