![4 неща, които не белите правилно 4 неща, които не белите правилно](http://div.bg/pictures/1684989_595_.jpg)
Всички мразим да белим разни там краставици, моркови, яйца и картофи. Най-вече картофи. Като каже жената "Ще направя картофена салата, ама ти ще обелиш картофите" и на всеки мъж сякаш картоф му засяда в гърлото. Вярвате или не, в това видео се крият 4 тайни за по-лесното, бързо и най-чисто белене на 4 различни храни.
Банан
Бананът можете да го обелите от която страна искате, но правилно е да се бели не от дръжката, а от другата страна. Така правят маймуните и всеки път когато белите банан от дръжката, разгневявате една маймуна.
Чесън
Смачкайте цялата глава чесън с дланта си, сложете частите в метална купичка с капак, хванете я хубаво от двете страни, разклатете няколко секунди и скилидките чесън за напълно обелени.
Яйце
Твърдо свареното яйце слагате в съд с капачка, в който има студена вода, най-добре в шейкър. Разклащате и след няколко секунди имате чисто обелено яйце.
Картоф
Леко срязвате обелката на картофа напречно, докато е суров още. Варите го 15 минути. Охлаждате го в ледена вода за 5-10 секунди и го обелвате с голи ръце.
Ако нещо не е напълно ясно, просто вижте как става във видеото.