4 начина да станеш популярен сред жените

09.10.2015, 19:30

Нищо не ти се налага да правиш

   
 
4 начина да станеш популярен сред жените

Често ти даваме съвети как да се обличаш, какво да говориш и как да се държиш, за да впечатлиш тая или оная. Днес ще ти предложим няколко начина как да впечатлиш жените без грам да се натоварваш. Какво ще правиш обаче, когато станеш магнит за жените, само ти си знаеш.

1. Изпотявай се

Винаги сме мислили, че потта е измислена от производителите на антиперспиранти, дезодоранти и всякакви анти. Оказва се, че тя има съвсем друга функция – да те прави сексуален звяр. Благодарение на телесната течност, купища феромони се изстрелват от тялото ти и привличат жените, а те стават твои подвластни робини. Така че никакви душове и парфюми повече.

2. Приличай на баща ѝ

Баща - първият мъж в живота на жената, няма как да няма особени симпатии, били те и подсъзнателни. Жените намират в образа на бащата сигурност и бунт. Противоречие? Да! Но именно конфликтът и парадоксът най-много ги грабва.

3. Бъди естествен

Последните статистики сочат, че 85% от жените намират за по-привлекателни обикновени мъже с чувство за хумор, които си пият кротко в бара. Епилираните батки остават за възрастовата група на момичетата.

4. Бутай се когато е в овулация 

Няма да ти разказваме за женската полова система, споко. Само ще ти кажем, че когато мацката е в овулация, трябва да действаш, защото тя не е на себе си. Дори най-консервативните девойки поддават тогава.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ