4 знаменитости, които са заразени с коронавирус

13.03.2020, 09:00

Никой не е застрахован!

   
 
4 знаменитости, които са заразени с коронавирус

Дори и богатите и известни личности не са имунизирани срещу коронавируса. Ето и четири знаменитости, за които вече е известно, че са засегнати от коварния вирус.

Том Ханкс

2218972

Том се готвил да заснеме филм за живота на Елвис Пресли в Австралия. Изведнъж се почувствал зле и решил да се подложи на тестове за коронавирус. Резултатът се оказал положителен.

Рита Уилсън

2218970

Съпругата на Том Ханкс също е заразена, тъй като са били в Австралия заедно. Синът им Чет сподели, че родителите му нямат силни симптоми и усложнения, така че не са много притеснени.

Даниеле Ругани

2218969

Защитникът на италианския футболен клуб Ювентус Даниеле Ругани също е заразен с коронавирус. Футболистът няма симптоми, но Ювентус изпадна в паника - всички, които са имали контакти с Даниеле бяха поставени под карантина, а следващите мачове бяха отложени. Играчите на футболния клуб Интер, с който Ювентус игра през миналия уикенд, също е под карантина.

Руди Гобер

2218971

На пресконференция играчът на NBA се изсмя на паниката над коронавируса, а след това опипа и микрофоните на журналистите. След няколко дни се оказа, че се е заразил.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ