4 забавни приложения на корковите тапи

In vino veritas

   
 
4 забавни приложения на корковите тапи

Обичаме да пием вино, предполагаме, че и вие. Оказва се, че има много интересни приложения на корковите тапи от него. Сега вече освен да се насладите на приятния и богат вкус от любимото питие, ще можете да си направите и няколко интересни щуротийки. Вижте какви.

1. Ключодържател

Просто вземете метална скоба и я забийте в тапата, след това залепете със секундно лепило. Получава се много ефектен аксесоар, с който рискувате да ви помислят за алкохолик, но поне няма да губите ключовете. Ключодържателят има още едно важно предимство, ако падне в тоалетната, ключовете ви няма да потънат.

1603905

2. Свещ

Да, наистина става и не дими. Просто напоете за денонощие корковата тапа в технически спирт (техническият спирт не става за пиене - проверено!). След което можете да създадете романтична обстановка за вас и бамбината.

1603907

3. Щипка

Няма как да не сте се сблъсквали с жестокия житейски казус - "С какво сега да го... да затворя пакета.". Направете лек напречен разрез (пазете пръстите) и готово. Имате щипка.

1603903

4. Подложка

Това го видяхме на картинка, но не знаем как точно се прави. Може би трябва да съсечете наполовина тапите и да ги залепите на някаква основа. Предполагаме, че изглежда по-интересно, отколкото полезно, ама от нас толкова.

1603906

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ