30 Seconds To Mars в Гинес!

19.10.2011, 12:50

   
 
30 Seconds To Mars в Гинес!

Джаред Лето няма спирка, братя. Не стига, че половината свят или поне тази половина от готини млади мадами, е полудяла по него, а сега ще се фука и с ново постижение. Както разбрахме от всякакви музикални медии, в това число NME и MTV, бандата на всестранно развития талант 30 Seconds To Mars, които почти свириха в България тази година*, ще влязат в книгата за рекордите на Гинес, след като през декември изнесат своя концерт No 300 в Ню Йорк. С това те ще станат групата най-много изнесени концерти по време на турне за промотиране на албум". Въпросният албум е "This Is War".

По този повод Лето се е изказал доста подобаващо: "Да се документира това за поколенията в книгата "Световните рекорди на Гинес" ще бъде много забавно, особено като се има предвид, че нас изобщо не ни бива в отглеждането на дълги нокти или на най-голямата тиква в света".

Шегобиец!

Шегата настрана, ние се радваме за 30 Seconds To Mars. Но дано сред тези 300 концерта или по-скоро след тях, да вземат да минат пак през България и този път пък да посвирят за феновете.

*Имаме предвид проваленото участие на бандата на фестивала Elevation Bulgaria, който трябваше да се проведе в две поредни вечери през юни месец тази година, но втората вечер на феста, когато 30 Seconds трябваше да забият, пропадна поради влошените метеорологични условия.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ