15 смразяващи кръвта хорър истории дълги само по две изречения

22.02.2014, 17:40

Гарантирано ще си умрете от страх

   
 
15 смразяващи кръвта хорър истории дълги само по две изречения

Събота вечер е... почти... мрак се спуска над града, вие сте сами, а по телевизора дават ужасяващ хорър, от който ви се е смръзнала кръвта. Единствената ви защита срещу ужасите на екрана е едно одеяло, с което сте се завили, за да не ви достигнат страшилищата на мрака. Позната сцена нали? Ако искате обаче да преживеете подобно вълнение без да губите два часа хипнотизирани пред телевизора, то сте попаднали на правилното място. За вашето страхуване са се погрижили потребителите на социалната мрежа Reddit, които са създали цели 15 истории с дължина само две изречения, от които обаче, гарантирано, ще нацапате гащите от страх.

Убеден съм, че след като ги прочетете, ще ви трудно довечера да спите на загасени лампи, ако успеете въобще да спите.

1.  Събуди ме почукване по стъклото. Първо си помислих, че идва от прозореца, но после го чух отново от огледалото.

2. Последното нещо, което видях беше будилникът ми на който светеше 12:07 ч., след което тя проби гръдния ми кош с дългите си прогнили нокти, докато с другата си ръка задушаваше виковете ми. Изправих се рязко в леглото, облекчен от факта, че беше само сън, но точно тогава видях часовникът ми да показва 12:06 ч. и чух вратата на гардероба ми да се отваря със скърцане.

3. Малкото момиченце чу майка си да я вика на долния етаж, затова стана и се запъти натам. Когато стигна до стълбите майка ѝ я хвана и я издърпа в спалнята си с думите: "И аз го чух."

4. Тя ме попита защо дишам толкова тежко. Не дишах тежко.

5. Снощи жена ми ме събуди, за да ми каже, че в къщата има крадец. Тя бе убита от крадец преди две години.

6. Събуди ме звукът от бебефона, на който се чуваше как някой успокоява първородния ми син. Докато се намествах, за да заспя отново, ръката ми докосна съпругата ми, която спеше до мен.

7. Винаги съм си мислел, че котката ми има проблем със зяпането - очите ѝ винаги бяха фиксирани върху лицето ми. Един ден обаче разбрах, че през цялото време тя е гледала зад мен.

8. Няма нищо по-хубаво от бебешкия смях. Освен ако не е 2 ч. след полунощ и ти си сам вкъщи.

9. "Не мога да спя", прошепна тя и се сгуши в леглото до мен. Събудих се облян в студена пот, а в ръцете си стисках роклята, с която беше погребана.

10. Завивах сина си за лека нощ и той ми каза: "Тате, провери дали има чудовища под леглото." Наведох се, за да го успокоя - под леглото беше той, още един същият като него, който ми каза "Тате, в леглото ми има някой."

11. Прибрах се вкъщи, изморен от дългия ден в офиса, с единствената мисъл да се отдам на почивка сам пред телевизора. Посегнах към ключа, да светна лампата, но върху него вече имаше нечия чужда ръка.

12. Не мога да се движа, не мога да дишам, не мога да говоря и през цялото време наоколо е непрогледен мрак. Ако знаех, че ще е толкова самотно, щях да поискам да ме кремират.

13. Тя се качи на горния етаж, за да провери спящото си бебе. Прозорецът беше отворен и кошарката беше празна.

14. Дъщеря ми не спира да реве и да крещи през нощта. Посетих гроба ѝ, за да я помоля да спре, но тя не иска.

15. В телефона ми имаше моя снимка докато спя. Живея сам.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 8
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 03.06.2014 | 22:31
8 Хората без капка въображение и тези, кото са стигнали само до прочитането на някоя и друга статия (със сричане) за чалга идолите си- да си мълчат.Някой се е постарал да напише нещо качествено, което е оценявано по конкурси за кратък разказ.
от Не е посочен | 24.02.2014 | 15:56
7 "В телефона ми имаше моя снимка докато спя. Живея сам" - Хаха, това не е за хора със слаби сърца ! :)
от Не е посочен | 24.02.2014 | 12:49
6 Хахах..смешни са, браво ! :)
от Не е посочен | 24.02.2014 | 12:38
5 смотаняци
от Не е посочен | 24.02.2014 | 11:28
4 Тръпки ме побиха от някои.
от Не е посочен | 24.02.2014 | 09:23
3 Не ме впечатлиха тези истории.
от Не е посочен | 23.02.2014 | 16:46
2 Добре, поне някои от тези можеше да са страшни ако се доразвият и бъдат представени графично ако ме разбирате. Не че нямам въображение, но то не беше достатъчно да ме накара да трепна. :( Тази вечер ще си спя най-спокойно като гледам.
от Не е посочен | 22.02.2014 | 22:32
1 а аз исках да спя :D
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ