15 правила за оцеляване, ако попаднете във филм на ужасите

03.11.2014, 15:36

Защото демони дебнат отвсякъде!

   
 
15 правила за оцеляване, ако попаднете във филм на ужасите

Всички сме гледали филми на ужасите и знаем, че повечето от тях следват няколко утъпкани сюжетни линии. Студенти се губят в гората и попадат на изоставена хижа, социално слаби мъже и жени се записват за участие в риалити шоу в къща с призраци и т.н. Накрая е ясно - трябва да остане само един, а ако случайно попаднете в такъв филм, ето какво трябва да направите, за да оцелеете.

1. Ако случайно успеете да убиете чудовището, което ви преследва, никога, ама никога не се надвесвайте над него,за да се уверите, че е мъртво!

2. Никога не произнасяйте заклинания на глас, дори и на шега.

3. За нищо на света не слизайте в мазето, особено ако там няма ток.

4. В кризисна ситуация някой от приятелите ви задължително ще предложи да се разделите. Не се съгласявайте!

5. Не стойте в/до/под/над/около/зад/пред и всякакви други близости до гробища, мавзолеи и други места с налични в тях мъртъвци.

6. Ако се чудите какво е това нещо, издаващо подозрителен шум и накрая установите, че това е просто котка, незабавно напуснете мястото!

7. Ако битовата техника, в това число тостерът, се включва сама - незабавно напуснете мястото!

8. Когато ви гони чудовище, не забравяйте, че ще паднете поне два пъти (ако сте жена и повече), и че колкото и бавно да се движи звярът, в крайна сметка ще ви пипне.

9. Ако спътниците ви изведнъж започнат да се държат странно, като да издават гъгнещи звуци, да забелват очи, да реагират агресивно при вида на кръв - незабавно се разкарайте от тях!

10. Ако сте на неизвестна планета и намерите нещо наподобяващо яйце - най-добре е въобще да не се доближавате до него.

11. Не забравяйте, че когато бягате от нещо опасно, дори най-надеждният автомобил няма да запали от първия път.

12. Скептично настроените към странните събития около вас обикновено се оказват в ужасна, болезнена и смъртоносна грешка... По-добре се доверете на тези, които бръщолевят странни неща.

13. Никога не се опитвайте да вдигнете телефона и да повикате помощ. Вероятността точно тогава връзката да прекъсне и нещо страшно да замахне с лапите си към вас е огромна!

14. Поинтересувайте се защо къщата, която ви предлагат, се продава толкова евтино...

15. Ако, въпреки че сте убили и последния звяр, саундтракът продължава да е с тревожна музика, то бъдете готови за изненади!

1427147

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ