15 изпращели факта за Япония, които ще ви изумят

15.02.2014, 16:58

Японците не са хора!

   
 
15 изпращели факта за Япония, които ще ви изумят

Знаем че японците са изпращял народ.  Знаем, че и вие го знаете. Не знаем обаче дали те самите го знаят. Въпреки това, дръпнатооките ни събратя, ежедневно ни смайват с какви ли не изтрещизми, родени, както подозираме от главите им (но не е сигурно). От еротиката, та чак до изделията за всекидневно ползване, японците са шашави по цЕлата глава. Сега ви предлагаме да се запознаете с някои факти за тази необятна, в ментално естество страна, за да опитаме заедно да си я обясним по-добре.

1. В Япония снежните човеци по строго правило се правят от две, а не от три топки както в останалия свят. Що пък да си харчат снега за глупости!?

2. В Япония по-евтините продукти са месото и рибата. Плодовете и зеленчуците струват повече от тях. Логиката, уважаеми читатели е измислена в Древна Гърция все пак. :)

3. Порнографията в Япония е НАВСЯКЪДЕ! Във всеки обикновен магазин, редом с вафлите и сокчетата има и щанд за хентай и всякакви други изделия на японската порно-мисъл.

4. Японците ядат делфини. Месото им е изключително вкусно и не прилича на рибешкото, ето защо морските бозайници често приклюват земния си път като суджук плуващ в перисталтичните канали на някой японски чиновник.

5. Японците никога не си тръгват от работа навреме. Винаги изчакват началникът им да си тръгне пръв. Той пък от своя страна сигурно чака жена му да приготви вечерята, защото често си тръгва 2-3 часа след приключване на работното време.

6. В Япония процентът на изнасилванията е един от най-ниските на планетата. Затова пък опипването в градския транспорт е национален спорт. "Ватман съм в Киото, карам тролейбус, супер мацки возя, знам че имам вкус..."

7. За японките е нормално да носят толкова къси панталони или поли, че да им се вижда бельото. Дълбокото деколте обаче е абсурд!

8. Един от най-големите парадокси в Япония се дължи на работното време. За японците е въпрос на част да стигнат навреме на работа, съответно и водачите на МПС-та от градския транспорт спазват разписанието си до секундата. Единствената причина за закъснението на градския транспорт е ако някой самоубиец се хвърли пред машината. Самоубиецът обикновено приключва със себе си защото е закъснял за работа, това от своя страна обаче е причина още хора да закъснеят за работа и още хора да сложат край на живота си. И въпреки това японците винаги пристигат навреме за работа...

9. В Япония процентът на самоубийствата е един от най-високите в света. Човек може да приклюи със себе си по какъв ли не повод. От обида към приятел, до това, че без да иска е забравил да полее цветята на комшийката.

10. Думата "кароши" означава "смърт от преработване". Ежегодно хиляди японци умират от тази дума...

11.  Япония за разлика от Англия няма проблеми с гастарбайтерите. Това е решено съвсем лесно. Минималната заплата на чужденец в страната на изгряващото слънце надхвърля с няколко пъти минималната заплата на редови японец. респективно работодателите имат интерес да наемат местни работници, с не вносни.

12, Затворниците в Япония нямат право да гласуват. Звучи ви логично, нали така?

13. Японските тоалетни обладават тон функции, най-любопитната от които е звук заглушаващ естествения саундтрак към обичайните перисталтични процеси.

14. Японците не оставят и не приемат бакшиш. Те смятат, че плащайки толкова, колкото струва услугата, клиентът се е изравнил с продавача и двамата са начисто. За разлика от нашите алчни бакшишковци, японците дори могат да се обидят, ако получат допълнителни пари.

15. В Япония се смята, че 13-годишната възраст е достатъчна човек да даде информирано съгласие за правене на секс.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 7
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 17.02.2014 | 16:57
7 Факт номер 5 искрено ме смути, не си ли ценят личното време или просто обичат да ги експлоатират?!
от Не е посочен | 17.02.2014 | 16:41
6 В Япония се смята, че 13-годишната възраст е достатъчна човек да даде информирано съгласие за правене на секс. - те за тва си имат фетиш към разни деца.
от Не е посочен | 17.02.2014 | 15:50
5 За японките е нормално да носят толкова къси панталони или поли, че да им се вижда бельото. - добрееееее
от Не е посочен | 17.02.2014 | 15:20
4 Прочетете 8 - то ! :)
от Не е посочен | 17.02.2014 | 12:19
3 Абсолютни побърканяци !
от Не е посочен | 17.02.2014 | 11:04
2 Странна нация са, учудвам се, че не дават и не приемат бакшиши, както и, че при тях на 13 да правиш секс е напълно нормално.
от Не е посочен | 17.02.2014 | 10:16
1 Не ги слушат главите тези японци.
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ