10-те най-откачени хобита

13.08.2014, 09:34

Хора всякакви...

   
 
10-те най-откачени хобита

Работата на хобито е да поддържа положителния дух на човек, особено, ако ежедневието му е напрегнато и има силна нужда да разпусне в края на деня или в дните, в които почива. Някои играят футбол с приятели, други летят с парапланер, скачат с парашут, събират марки, колекционират монети, играят компютърни игри и т.н. Каква работа обаче трябва да имат хората, които изпускат парата със следващите занимания?

Представяме ви 10-те най-откачени хобита.

1. Да се правите на умрели

1360549

Чък Лъмб, още познат като "Умрелия мъж" има може би най-странното хоби на света. Той прави снимки и видео, на които позира като умрял. Това откачено занимание го прави популярен и поражда сериозен интерес към него и сайта му от различни телевизии и радиа. Странно хоби за женен мъж с 6 деца.

2. Да се появявате на заден фон по телевизията

1360548

1360550

1360547

Пол Яроу от южен Лондон определено има хоби – той обича да се появява по телевизията. Когато и където и да се появи новинарска камера на публично място, Пол неминуемо може да се види на заден план. Показвал се е в репортажи на BBC, ITV, Channel 4 и Sky News в случайни локации по случайно време.

3. Да давате по 10 долара на непознати

1360553

Рийд Сандридж губи работата си и това му дава стимул да се захване с ново хоби. Всеки ден Рийд дава $10 на хора, които му изглежда, че се нуждаят от тях. Прави го от добро чувство и не очаква нищо в замяна. Това, което го подтиква към тази дейност са думите на покойната му майка, която му казвала: "Когато минаваш през трудни времена, това е моментът, в който най-много трябва да помагаш."

4. Да Му-кате

1360557

Ако искате съвет как да се държите като крава, обърнете се към 10- годишния Остин Сиок, който е експерт в това. Той печели състезание по му-кане, тъй като най-добре имитирал истинска крава, в сравнение с останалите 80 участници в надпреварата.

5. Да колекционирате Екстази

1360551

Холандец прекарва две десетилетия в събирането на хапчета Екстази в различни цветове и форми. Прави колекция от 2,400 хапчета. За истинско нещастие през 2009г. цялата му колекция е открадната. Мъжът решил да съобщи на полицията за незаконното си занимание, тъй като се притеснявал от възможни лоши последици при поглъщане на някое от хапчетата.

6. Да татуирате превозни средства

1360554

Тайванският пенсионер Ли Зонгксионг има хоби да покрива превозните си средства с думи от будистки текстове. Текствовете покриват целите превозни средства, включително огледала, стъкла, врати, колелета и дори номерата.

7. Да завеждате дела

1360558

Джонатан Лий Ричис има хоби да подава жалби и да съди различни хора – познати и непознати. Предимно непознати. Съди дори предмети. Това му отрежда място в книгата на Гинес, като човека завел най-много дела. Това му дава повод да осъжда и Гинес под предтекст, че нямат право да публикуват и разпространяват правните му шедьоври. Някои от делата, които е завел са срещу - треньорът Бил Беличик, бившия президент Джордж У. Буш, сомалийските пирати, Бритни Спиърс, Марта Стюарт, Платон, Нострадамус, Джеймс Хофа, различни будистки монаси, паметника на Линкълн, и Айфеловата кула.
Дано не осъди и нас, че пишем за него.

8. Да боядисвате кучета

1360555

Това на снимката не е тигър, а куче, боядисано като тигър. Оказва се, че това е бързоразпространяващо се хоби в Китай – да се боядисват и подстригват кучета, за да заприличат на различни животни.

9. Да се возите на скоростни влакчета

1360556

78-годишен мъж се вози 90 пъти за един ден на такова влакче, за да закръгли своето 4000-но возене в живота си.

10. Да плетете ци*и

1360546

Одри Хорнкасъл е осемдесетгодишна жена, която има хоби да плете женски гърди. Тя ги дава на дъщеря си Рона Емъри – медицинска сестра – която да учи новите майки как да кърмят.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ