10 подли закономерности, случващи се с вас в глупави ситуации

14.04.2015, 09:33

Гадост и зараза!

   
 
10 подли закономерности, случващи се с вас в глупави ситуации

Тектониката на живота е по-сложна от самата дума и често дори най-големите умници изпадат в най-тъпи ситуации, а тогава случващото се с тях преминава под властта на едни други физични закони. Законите на глупостта... Ето какво се случва, когато изпаднете в режим "чувствам се тъпо".

Закон за ремонта на механизмите - Ако ремонтирате сложен механизъм и ръцете ви са омазани в масло, то непременно ще ви засърби носът или ухото.

Закон за гравитавията - Всеки болт, копче или каквато и да е дребна вещ, паднала на пода, непременно се нахаква в най-труднодостъпния ъгъл, диаметрално противоположен на логиката.

Законът за вероятностите - Вероятността хората да се вторачат с неразбиращ поглед към вас е право пропорционална на глупостта на извършената от вас постъпка.

Законът за случайните цифри - Ако случайно наберете грешен телефонен номер, то той задължително ще даде свободно и някой ще вдигне.

Законът за спокойствието - Колкото повече мерки вземате, за да прекарате една тиха и спокойна вечер вкъщи, толкова по-вероятно е някой да ви се изръси неканен на гости в този момент.

Законът за близките контакти - Вероятността да срещнете някой познат рязко се увеличава, когато прекарвате времето си с някого, с когото не искате да ви засичат.

Законът за резултата - Когато включвате даден механизъм, за да покажете на някого, че той не работи, то механизмът задължително ще заработи.

Закон за биомеханиката - Най-силно сърбят най-труднодостъпните места по тялото.

Законът за логическите аргументи - Ако нямате никаква представа какво говорите, можете да говорите за всичко.

Законът за опашките - Колкото по дълга е една опашка, толкова по-досадни хора ще има около вас.

Закон за ваната - Тяло напълно потопено във вода, непременно чува телефонен звън.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ