10 неща, които да не правите в интернет, когато сте пияни

05.08.2011, 16:30

   
 
10 неща, които да не правите в интернет, когато сте пияни

Представете си: прибирате се вкъщи пияни и влизате в нета, което може доста да ви забавлява, но на следващия ден идват проблемите. За да ги предотвратим се добрахме до списъка с 10 неща на Nuffy.net, които НЕ трябва да правим в интернет, когато сме пияни.

1. Отговаряте на съобщения, свързани с работата ви

Без значение колко способни се чувствате в момента, просто не го правете! Всичко ще бъде грешка щом отговорът е пристигнал в 4 ч. сутринта. Освен това алкохолът подхранва безгрижието и в края на имейла към вашите партньори или съдружници, особено жени, да кажете, че "ги бива във всяка работа", придружено с намигащо лице, наистина не е добра идея.

2. Говорите с членове на семейството

Само защото странният ви чичо Пешо преди малко се е върнал от нощна смяна, не означава, че сега е идеалният момент да организирате онова посещение в приридонаучния музей, за което той винаги ви е говорил. Това ще ви се върне най-вероятно с позвъняване на вратата в 6 ч. някоя неделна сутрин.

3. Променяте паролата си

От всички неща, които ще забравите от изминалата нощ, сменената парола – "gjkksduiueruwhd” ще е първото и доста фатално.

4. Използвате кредитната си карта

Не! Не поръчвайте този викингски шлем от еBay и не – няма нужда да се регистрирате в още три порно сайта.

5. Описвате нивото на пиянството си в статуса си в някоя от социалните мрежи

Всеки, който е излязъл с вас тази вечер, вече е видял точно колко сте пияни. Всеки, който е на линия ще види това, когато си сложите снимки от пиянската вечер, показващи отчаяните ви опити да погълнете смесица от водка, бира и ябълков сок или да се задържите за бара, за да не паднете от стола. Никой няма нужда да му се напомнят тези моменти.

6. Пращате имейл на бившата

Същото е като да ѝ изпратите sms, дори и по-лошо. Докато sms-ът ви ограничава в някое кратко изречение като "Искам да те видя", то в имейла може да се разпрострете до "Целуваш се много по-добре от сестра си".

7. Да препращате смешен имейл

Никой не го прави от 2001 г. насам и без значение колко много вярвате, че никой няма да ви целуне следващите две години, ако не го препратите, опитайте се да се въздържите!

8. Записвате видео в YouTube

Повечето хора, които записват такъв тип видео вероятно са натряскани до козирката.

9. Теглите порно

Знаем, че е трудно да намерите секс запис с Николета Лозанова, но просто платете за това, когато сте трезвени, защото ще се сдобиете с куп вируси, когато се опитвате да теглите порно.

10. Четете новините

Не е най-доброто време да се осведомите за новините около ББ*. И без друго ще забравите всичко прочетено в този момент.

* ББ – Бойко Борисов

 

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ