10 начина да си съсипете живота

26.04.2016, 15:00

Най-лошите

   
 
10 начина да си съсипете живота

Животът е прекрасен. Амин! Но понякога животът може да бъде гаден, особено когато сами си го скапваме. Затова не правете тези гадни и глупави неща, с които можете да си съсипете ежедневието.

Да се запалите по кросфит

1694616

Ако се хванете с кросфит, това е до живот. Значи трябва да тренирате много дълги години. Кой би искал да си причини това. Дори и да сте постоянни в това начинание, накрая ще свършите като Брус Уейн в мазето си. Сами и трениращи. Просто се откажете от кросфита.

Да напуснете работа преди да имате нова

1694617

Чувството да влезеш в стаята на шефа и да му кажеш, че е идиот, след което да си хванеш багажа и да напуснеш, е страхотно. Ще ви топли за няколко дни. Но в понеделник, като се събудите и видите, че имате 100 лева в сметката си и никаква работа и изгледи за приходи, няма да ви е толкова весело.

Да се контузите, докато играете баскетбол

Ако не сте играли баскетбол от ученици, хич не си го причинявайте. Заслужава ли си за една игра да си изкривите коляното, да се сецнете в кръста и да си изкашляте дробовете. Ако сте над 30-те, не рискувайте!

Да се хванете с луда жена

Няма нищо по-стресиращо, задължаващо и подтискащо от това приятелката ви да е луда. Тя ще ви тормози и място няма да си намерите от нея. Лошото е, че тя няма да се спре, докато не ви унищожи. Ако по принцип си падате по луди мадами, помислете как можете да свършите някой ден, когато такава побърка и вас.

Да шофирате след употреба на алкохол

1694619

Шофирането в нетрезво състояние е много лоша идея, тъй като може да има страшни последствия. Не искаме да ги изреждаме, случват се всеки ден и слушаме за тях по новините. Най-малкото, което може да ви се случи, е ченгетата да ви спипат и да ви вземат книжката.

Да изневерите на половинката си

1694615

Хората, които изневеряват, са винаги прецакани. Може би не веднага, но след време, когато ги хванат, нещата стават грозни за всички участващи. Ще се окаже, че сте наранили човека, когото обичате, ще ви нарекат задник и то с право, и ще се чувствате ужасно.

Да изневерите на половинката си с половинката на най-добрия си приятел

1694622

Разбира се, това е още по-гадно от общоприетата изневяра, защото по този начин наранявате най-близките си хора и сте заплашени от самота и изгнание.

Да посегнете към дрогата

Това е един от най-кратките и сигурни пътища към съсипването на живота на всеки човек.

Да забремените жена, с която не искате да бъдете

Понякога хората правят грешки и спят с погрешни партньори. Когато някоя от тези партньорки вземе, че забременее от вас, а вие нито искате да бъдете с нея, нито сте готови за деца, нещата стават доста прецакани за всички.

Да се присъедините към секта

1694621

Както с наркотиците, постъпването в секта е сигурен път към самоунищожение.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ