10 известни личности, умрели при странни обстоятелства

07.08.2014, 15:00

Кога ще се научат да карат ски?

   
 
10 известни личности, умрели при странни обстоятелства

Известните личности са като всички нас, нищо че ги дават по телевизията - с това те изкарват прехраната си. Както всички останали, звездите също са смъртни и има случаи, когато смъртта им настъпва при странни обстоятелства. Точно с такива случаи ще ви запознаем в този материал.

Много известни личности си отидоха, оставяйки след себе си повече въпроси, отколкото отговори. Представяме ви 10 личности, които са се простили с живота по странен начин.

Хийт Леджър

1356958

Изглежда толкова просто – поредният добър актьор с блестяща кариера, който е направил серия от грешни стъпки, довели до смъртта му. Оказва се обаче, че след смъртта му от свръхдоза, са разпитани негови известни колеги, с които е купонясвал нощта преди инцидента.

Сони Боно

1356962

Може да си мислите каквото искате за кариерата му, но да се блъснеш в дърво, докато караш ски е болезнен начин да умреш. Стряскащото е, че той не е единственият популярен, който намира смъртта си по такъв начин.

Ама научете си да ги контролирате тея ски..

Наташа Ричардсън

1356959

Като заговорихме за зимни спортове... Ските и сноубордът са страхотно занимание за убиване на време... и на хора. Поредната популярна личност, намерила смъртта си по време на ски, е Наташа Ричардсън. За съжаление тя оставя твърде рано децата си без майка...

Алия

1356961

Американската певица, актриса и модел Алия умира в самолетна катастрофа. И то при какви обстоятелства.. оказва се, че малкият самолет, който е бил предвиден за нея и екипът ѝ е поддал от претоварване.

Натали Ууд

1356963

Въпреки, че актрисата открито е заявявала, че се страхува от вода, мястото на смъртта й се оказва лодка, където е била със съпруга си Робърт Еванс и с нейният колега Кристофър Уолкън. Случаят заражда много градски легенди, а подозрителната смърт оставя след себе си много въпроси.

Британи Мърфи

1356964

Има няколко версии около смъртта на Мърфи. Едни казват, че е умряла от свръхдоза, майка й твърди, че в дома й е имало черна магия, а други подозират, че съпругът ѝ е замесен в случая. Странното е, че скоро след това той също умира.

Джеф Бъкли

1356965

Джеф Бъкли не е най-невероятният певец и композитор на всички времена, но смъртта му заслужено го подрежда в тази класация. В много отношения тя е най-подозрителната от всички. В периода около смъртта си той не е бил депресиран, подготвял е успешен албум и е бил по-стабилен, отколкото някога е бил през живота си... докато не е намерен в удавен в р. Мисисипи – облечен.

Мерилин Монро

1356957

Най-разпространената версия за смъртта на Монро е самоубийство чрез предозиране с хапчета. Други обаче смятат, че смъртта й е свързана по някакъв начин с връзката ѝ с президента Кенеди.

Майкъл Джексън

1356960

Отново версията е свръхдоза, но защо тогава лекуващият му лекар д-р Конрад Мъри е обвиняван в непредумишлено убийство? Може би никога няма да узнаем цялата истина.

Кърт Кобейн

1356966

Всички знаем историята за ловната пушка, с която вокалистът на Нирвана си разпилява мозъка, но има много документални филми, издаващи множество несъответствия около неговата смърт.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ