10 женски навика, които искаме да променим

Трябва си

   
 
10 женски навика, които искаме да променим

След като понаписахме 7 неща, които не понасяме в жените, така добре се вдъхновихме, че решихме да ги направим повече. Сега... не ни разбирайте погрешно, ние обичаме жените, ние уважаваме жените, даже малко ни е страх от жените. Просто има неща, които ни изкарват извън нерви, а да мълчим за тях си е чисто лицемерие. С риск вече да си изядем боя, събираме още 10 неща, за които се оплакват мъжете от цял свят.

1. Ползват ни самобръсначките

Независимо, че си имат техни.

2. Изяждат нашата порция

Това с дебела съм, на диета съм и бла, бла е пълна лъжа. Пробвайте да си поръчате нещо, което като го донесат, да изглежда по-добре от нейното - веднага ще бъде нападнато и изядено.

3. Още от вратата почва да ви разказва как е минал денят ѝ

Чакайте малко! И ние сме били на работа, и на нас ни е гръмнала главата. Не ни интересува, че секретарката Пенка най-накрая се развежда с мъжа си, който е алкохолик.

4. Дълго стягат багажа

Понякога имаме чувството, че жените живеят в друго времево измерение. Да разгледаме фразата: "5 минути", тя може да означава 30 мин, 1 час или 2 часа. Фразата "Почти съм готова", означава "Още изобщо не съм почнала да се оправям.".

5. Дебела ли съм?

Сакрален въпрос за 100 хиляди лева. Мили дами, не ни питайте! Никой мъж няма да ви каже: "Да, мило, лепнали са ти се 5 кила, точно там, където не трябва.".

6. Да оценяваме всичко

В живота на всеки мъж се появява жена с театрална поза и пита: "Как ти се струва?" и тука зверски го закъсваме. Обувките ли, прическата ли, лака ли... а може би всичко?! Истинско изтезание!

7. Общуват с намеци

Говорят с намек, докосват ни с намек, държат се враждебно с намек... и вашата работа е да разбирате всичко. Ами, сори, няма как да стане.

8. Публично демонстрират чувства

Тъкмо сте се усамотили, всичко е идеално и тя вади телефона, да си правите селфита, които 3 мин. по-късно ще бъдат качени във Facebook, под надслова "Силвето felling обичана с Ivan Ivanov". Край на усамотението и "здравей" на проблемите, когато се приберете при жена си.

9. Винаги обличат неудобни обувки и дрехи

И после мрънкат ли, мрънкат. На въпроса: "Защо си купуваш неудобни дрехи?", отговорът е: "Да съм хубава за теб, не ме ли харесваш, дебела ли съм?!".

10. Въпросът: "За какво си мислиш?"

Почти винаги се задава след секс, а вие, както си знаем, просто зяпате тавана и си почивате. Отговорите, които ще ви спасят кожата, са 2 и понеже сме пичове ще ви ги кажем. Ако спите с постоянната ви приятелка, казвате: "За това, че те обичам.", ако спите просто с някое момиче, казвате: "За това колко е удивително, че те срещнах.", ако сте мазохисти и не ви стигат проблемите в живота, казвате: "За това, че в апартамента ти е пълна мизерия, а с дрехи изглеждаш по-добре."

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ