10 души, които искате да премахнете от Facebook, но не можете

23.02.2016, 12:30

Ънфренд!

   
 
10 души, които искате да премахнете от Facebook, но не можете

Сигурни сме, че в списъка ви с приятели във Facebook има поне 10, които искате да ънфренднете, но не можете. Има причини, които ви възпират и ниe много добре ви разбираме. Но нищо не пречи да почоплим темата.

Бившата ви

Тя си качва снимки с нови гаджета, хвали се, че има нова работа, въобще на нея ѝ върви страхотно. Можете да я премахнете, но после как ще следите какво ѝ се случва. Facebook е наркотик.

Шефът

И шефът ви е там, той пък постоянно поства някакви налудничави линкове и вие се чудите да ги харесате ли, да ги коментирате ли. Иска ви се изобщо да не го бяхте добавяли за приятел, но сега не можете да го премахнете. Как защо? Защото ви е шеф.

Майка ви

Какво изобщо прави майка ви във Facebook? Елементарно - тя е там, за да ви засрамва пред другите ви приятели. Нали вие лично ѝ направихте профила и я добавихте за приятел. Хайде сега, берете си плодовете. Не, всичко е наред и е ок майка ви да е в социалната мрежа, но не и когато ви пише на стената: "Какво става с теб, маменце? Обади ми се!".

Тъпакът от вашето училище, който е яко успял

Иска ви се той да беше станал пълем пропадняк, някак все така сте си го представяли, но не... той е голям шеф в голяма компания и взима големи пари. Разбира се, ще виждате това от всеки негов пост и ще чуете подробностите на следващата среща на класа.

Приятелят ви с политически възгледи

Да, той е свестен човек и го харесвате, но не можете да понасяте, когато започне да се пали на политическа тема и пуска агитации на стената ви. Тогава наистина ви се иска да го премахнете от приятелите си.

Бившият ви най-добър приятел

Нещо се е объркало в отношенията ви, но не можете да го махнете от приятелите си заради доброто старо време. А той пуска меме след меме, които ви вбесяват и от които ви дотъпява страшно.

Марк Зукърбърг

Изобщо не си спомняте защо сте му пратили покана за приятелство, но сега не върви и да го махнете от приятелите си.

Леля ви/чичо ви

Някой роднина, който коментира всеки ваш пост. Неудобно ви е, но няма как да махнете този човек от френд листата, все пак ви е роднина и най-вероятно ще го видите някой ден на живо.

Някой приятел, който е пипнал вирус

И разпраща безумни съобщения и реклами. Все си казвате, че той не е виновен, но ви сърби пръста да го ъндфренднете.

Братовчед ви

Не го харесвате, той е напълно луд, вие сте тотално различни хора. Но той ви е братовчед, а семейството не може да се изтрие, дори от Facebook.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ