10 готини факта за най-готиния човек на Земята - Бил Мъри 2

21.09.2016, 11:00

Днес актьорът навършва 66 години

   
 
10 готини факта за най-готиния човек на Земята - Бил Мъри

Каквото и да се каже за Бил Мъри, все ще е малко. Не веднъж сме писали за него и със сигурност ще пишем още, защото за нас той е олицетворение на думата "готин". И не само кариерата му, ами целият му живот са доказателство за това. Днес Мъри празнува рожден ден и ние му пожелаваме всичкото здраве на света, а друго сме сигурни, че не му трябва.

Сега в негова чест ще ви представим 10 готини факта за изключително готиния му живот.

1. Обича да купонясва със случайни хора.
Мъри е известен с това, че обича да ходи на партита с обикновени хора. През 2006 г., когато е бил в Шотландия за голф турнир, той се запознал с 22-годишен студент от Норвегия и след това отишъл на парти с него и всичките му приятели. Партито имало и афтър-парти в апартамента на норвежеца, което продължило до сутринта, а накрая Мъри помогнал с чистенето и миенето на съдовете.

2. През последните няколко дни е бил барман в заведението на сина си в Ню Йорк.

1780118

3. Собственик е на нискоразреден бейзболен отбор.
Официалната позиция на Мъри в отбора на Charleston River Dogs е Директор по забавленията.

4. Участвал е в "Гарфийлд" по погрешка.
През 2004 г. Мъри озвучава дебелия котарак в този изключително критикуван филм. Интересното е, че се съгласява да участва, защото си мисли, че режисьорът е Джоел Коен (Joel Coen) от братята Коен, които са известни на публиката с много култови филми като "Фарго" и "Големият Лебовски". В последствие разбира, че всъщност става въпрос за друг Джоел Коен (Joel Cohen), който далеч не е толкова прочут като съименника си.

5. Има книжка за оцветяване, вдъхновена от него.

1780117

6. Майстор е на боулинга.
Във филма "Kingpin" (1996) има сцена, където неговият герой Ърни Маккракен прави три поредни страйка. Истината е, че по време на снимките Мъри наистина ги е направил подред, а реакцията на публиката е автентична и е била за самия него. 

7. Свирил е на една сцена с Ерик Клептън.

8. Бил е чест спътник на легендарния Хънтър Томпсън.

1780120

9. Държи на думата си.
Веднъж докато е бил на спа център, е бил нападнат от множество фенове, които са искали автографи. Той търпеливо е дал подписа си на всички, но накрая вече бил изморен. Тогава дошла жена с впечатляващо пухено палто, която също го помолила за подпис. Той се съгласил, но при едно условие - след това да я хвърли в басейна с палтото. Тя явно не повярвала и се съгласила, но веднага след като се подписал, Мъри я грабнал и я метнал право в басейна. 

10. Обича караокето и е пял заедно с Клинт Истууд.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ