"Смотанячките" от екрана, които са наистина секси в реалния живот

23.08.2016, 10:30

Чудили ли сте се някога как изглеждат задръстените героини от някои от популярните филми и сериали?

   
 
"Смотанячките" от екрана, които са наистина секси в реалния живот

Прибрани коси, бабешки жилетки и огромни очила. На пръв поглед тези дами може и да не изглеждат като мечтата на всеки мъж, но под закопчаните догоре якички се крие сексапил и ненадмината красота. Не прибързвайте със заключенията, защото нищо не е такова, каквото изглежда.

1767574

Пригответе се да бъдете сразени от красотата на тези знойни мадами. След тази статия нищо вече няма да е същото.

Зоуи Дешанел

Досадната съквартирантка в мъжката бърлога от "Кое е това момиче?" е истинска откачалка, която несъмнено отблъсква мъжете. Но в реалността, актрисата Зоуи Дешанел е неотразима секс бомба.

1767576

Алисън Бри

Прилежната и амбициозна ученичка от ситкома "Community” може да е всичко друго, но не и секси. Не е за вярване, че жената на двете снимки е една и съща .

1767578

Мелиса Раух

Това е стеснителната Бернадет от "Теория за големия взрив", която прилича по скоро на началната ви учителка. Но след като погледнете снимката вдясно, със сигурност ще пожелаете да ви преподаде поне един урок.

1767580

Троян Белисарио

Свикнали сме да виждаме Троян като ученолюбивата Спенсър, която се отличава с добри маниери и консервативно облекло. Е, в действителност май не е чак толкова консервативна.

1767566

 

Ариел Уинтър

Малката Алекс от "Модерно семейство" блести от интелект, но винаги е имала трудности в сприятеляването и общуването. Тя е типичното амбициозно и свръхинтелигентно хлапе с отлични шансове за влизане в престижен университет. Но ето, че вече е пораснала и определено има какво ново да ви покаже.

1767569

Даниел Панабейкър

На екрана тя е учен и био-инженер. Но извън ролята на работохоличка, която държи колекция от кръвни проби в чантата си, Даниел изненадва с красота, на която трудно може да се устои.

1767563

Аманда Сийфрид

Анита от "Страстите на Дженифър" не е чак толкова плаха и несигурна. И определено изглежда по-добре без очила.

1767572

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ