хора

Всичко в живота се променя, понякога благодарение на времето, друг път вследствие на силна воля. Нека видим как се е променил животът на тези хора. Ще се изумиш!
Бразилия е уникална държава. Ако си бил там може да бъдеш спокоен, че си видял всичко на този свят. Тези снимки го доказват!
Всяко семейство има срамни моменти, но тези семейства решават и да ги заснемат. Сега ние ще се посмеем на воля и ти предлагаме и ти да го направиш!
Непринудените снимки са ни любими. Те показват живота такъв, какъвто е!
Понякога ни се иска и ние да бяхме толкова гениални, че артистичните идеи постоянно да бликат от мозъците ни. Е, понякога ни се получава, а днес ще те вдъхновим с тези креативни кадри, които, ако не друго, поне ще те разведрят!
Трябва само да се огледаме наоколо, за да разберем, че светът е пъстър и изпълнен с интересни неща!
Крепостта Коулун се появява около 11 век на територията на Хонконг. Oттогава Коулун премина в ръцете на Великобритания, след това на Китай, а след това я превземат японците. Поради това объркване в оградения град царува пълна анархия....
През 1999 г. Марко Аморети и неговият приятел Марколино де Кандия решават да прекосят Атлантическия океан по доста странен начин, а именно с кола. Това е голямата мечта на бащата на Марко, но известно време преди пътуването той е диагностициран с...
Понякога сме тук, за да ти напомним, че светът е странен и изпълнен с какви ли не извращения. Е, приятно гледане на... и ние не знаем точно какво!
Шведският археолог Оскар Нилсон възстановява лицата на хора, живели в каменната ера. Екипът му включва лекари и криминалисти, които му помагат да анализира черепи и ДНК на древни хора. Оскар прави компютърен модел на човек и след това отпечатва...
Днес ще ти покажем едни невероятни хора с още по-невероятен външен вид!
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta