хора

Петър Чаквари прекарва 2 години в създаването на проект, наречен "Tiny Wasteland". Поредицата включва миниатюрни фигури, поставени до предмети от ежедневието, създавайки илюзията за микроскопични светове.
От хора, които си качват краката по масата до майки, които оставят миризливи памперси върху масата, вместо бакшиш, днес ще видиш много примери за това, какво не трябва да правиш в ресторант. Ще се потресеш, гарантираме ти!
Хората са казали да внимаваме какво си пожелаваме. Тук виждаме нагледни примери за това как желанията на хората напълно се разминават с това, което са получили.
Колкото и да се опитвате да заснемете такива шедьоври, те винаги се получават случайно, когато най-малко очаквате. На тези хора определено им се е получило!
Кучетата обожават да се гмурват в локви, да се въргалят в калта и да гледат виновно след това. Колкото и да ви мързи да го къпете после, знайте, че, ако някъде има кал кучето ви ще я намери и ще цопне в нея!
През 70-те и 80-те години на миналия век фотографът Крис Порш заснема различни хора по улиците на Великобритания. 40 години по-късно той успява да издири същите тези хора и да пресъздаде моментите от снимките. 
Вероятно всеки от нас е имал момент в леглото, който му се иска да изтрие от съзнанието си завинаги. Падания, бъркания в очи или пък погрешно използване на дезинфектант за ръце, вместо лубрикант. Ужас! И все пак има хора, които не се притесняват да...
Оставяли ли сте някога кучето си под надзора ма майка си? Е, тогава знаете, че след като се върнете вкъщи ще ви чака изненада. 
Колкото и да сме отдадени на работата си , понякога се случват безобидни грешки. Но тези тук далеч не са толкова нищожни, колкото ни се иска. Двойка по география. А сега накъде? Я мръдни малко! Пикачу май е еволюирал не в каквото трябва! Жена му...
Фотографът Барбара Пийкок пътува из САЩ, правейки интимни снимки на средностатистически американци в спалните им. Тези кадри са част от проект, наречен "Американска спалня", който показва многото различни условия и начини на живот, които съставляват...
Попаднахме на subreddit на име Confusing Perspectives, който определят като място "за озадачаващи гледни точки, объркващи ъгли и липсващ контекст". Тази общност с повече от 1,4 милиона членове споделя доста объркващо съдържание, което...
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta