хора

Метрото е пълно с изненади. Независимо в коя държава се намираш, никога не можеш да си сигурен на какви странности ще се натъкнеш!
Това е руската реалност, такава каквато е! Дали ти харесва или не... това няма никакво значение!
Понякога се случват неща, за които никой няма логично обяснение. Днес ще ти покажем, че животът може да бъде много забавен на гърба на страдащите. Всичко е в кръга на шегата, разбира се!
Времето се изнизва неусетно и определено оставя своята следа!
Никога не знаеш какво може да ти се случи. Някои хора си намират стотинки на улицата, докато други ги удрят метеорити. Понякога сме свидетели на невероятни съвпадения, които ако не друго, поне са забавни. Ето как някои хора са родени с късмет и им...
Всичко в живота се променя, понякога благодарение на времето, друг път вследствие на силна воля. Нека видим как се е променил животът на тези хора. Ще се изумиш!
Бразилия е уникална държава. Ако си бил там може да бъдеш спокоен, че си видял всичко на този свят. Тези снимки го доказват!
Всяко семейство има срамни моменти, но тези семейства решават и да ги заснемат. Сега ние ще се посмеем на воля и ти предлагаме и ти да го направиш!
Непринудените снимки са ни любими. Те показват живота такъв, какъвто е!
Понякога ни се иска и ние да бяхме толкова гениални, че артистичните идеи постоянно да бликат от мозъците ни. Е, понякога ни се получава, а днес ще те вдъхновим с тези креативни кадри, които, ако не друго, поне ще те разведрят!
Трябва само да се огледаме наоколо, за да разберем, че светът е пъстър и изпълнен с интересни неща!
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ