хора

Както знаете някои хора буквално живеят за Инстаграм и никоя малка подробност относно личния им живот не ни убгява. Именно, заради това Реза Бахрен стартира проекта си "ReCognition", в който пресъздава някои от най-лудите моменти от живота на...
В САЩ услугата UBER е изключително популярна, затова американците дори не използват таксита. Често обаче се случва да попаднеш на шофьор, който да е облечен по странен начин или пък да те изненада приятно с вещи от първа необходимост или дори...
вие бихте ли напуснали къщата, в която сте прекарали цели8я си живот, ако ви предложат един милион долара. Е, тези хора не са напуснали сградите, в които живеят или практикуват собствен бизнес, въпреки, че са се опитали да ги принудят. Ето какво се...
На всеки се случва да има лош ден. Понякога всичко тръгва на зле още от сутринта и имаме чувството, че съдбата ни отмъщава за собственото ни съществуване! Ето ти нагледни примери!
Не е лесно да създадеш перфектния косплей костюм. Косплеърите отделят за това много финансови средства, време и труд. И дори първите им опити да не са от най-впечатляващите, с времето те развиват уменията си и създават истински шедьоври.
Петър Чаквари прекарва 2 години в създаването на проект, наречен "Tiny Wasteland". Поредицата включва миниатюрни фигури, поставени до предмети от ежедневието, създавайки илюзията за микроскопични светове.
От хора, които си качват краката по масата до майки, които оставят миризливи памперси върху масата, вместо бакшиш, днес ще видиш много примери за това, какво не трябва да правиш в ресторант. Ще се потресеш, гарантираме ти!
Хората са казали да внимаваме какво си пожелаваме. Тук виждаме нагледни примери за това как желанията на хората напълно се разминават с това, което са получили.
Колкото и да се опитвате да заснемете такива шедьоври, те винаги се получават случайно, когато най-малко очаквате. На тези хора определено им се е получило!
Кучетата обожават да се гмурват в локви, да се въргалят в калта и да гледат виновно след това. Колкото и да ви мързи да го къпете после, знайте, че, ако някъде има кал кучето ви ще я намери и ще цопне в нея!
През 70-те и 80-те години на миналия век фотографът Крис Порш заснема различни хора по улиците на Великобритания. 40 години по-късно той успява да издири същите тези хора и да пресъздаде моментите от снимките. 
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ