хора

Няма да сме DIV, ако не ти показваме периодично разни идиотии, за които нямаме адекватно обяснение. Този път наистина е брутално!
Гледаме тези снимки и единственото, което ни минава през умовете е "Какво става тук?". Ако ти знаеш, моля информирай ни!
Животът не винаги е розов. Тези снимки го доказват напълно!
Няма особено много места по света, където цивилизацията не е проникнала и често дори и най-далечните племена учат английски, за да търгуват и да общуват с чужденци. Но има едно племе, което не само не се поддава на натиска на околния свят, но и...
Метрото е пълно с изненади. Независимо в коя държава се намираш, никога не можеш да си сигурен на какви странности ще се натъкнеш!
Това е руската реалност, такава каквато е! Дали ти харесва или не... това няма никакво значение!
Понякога се случват неща, за които никой няма логично обяснение. Днес ще ти покажем, че животът може да бъде много забавен на гърба на страдащите. Всичко е в кръга на шегата, разбира се!
Времето се изнизва неусетно и определено оставя своята следа!
Никога не знаеш какво може да ти се случи. Някои хора си намират стотинки на улицата, докато други ги удрят метеорити. Понякога сме свидетели на невероятни съвпадения, които ако не друго, поне са забавни. Ето как някои хора са родени с късмет и им...
Всичко в живота се променя, понякога благодарение на времето, друг път вследствие на силна воля. Нека видим как се е променил животът на тези хора. Ще се изумиш!
Бразилия е уникална държава. Ако си бил там може да бъдеш спокоен, че си видял всичко на този свят. Тези снимки го доказват!
Всяко семейство има срамни моменти, но тези семейства решават и да ги заснемат. Сега ние ще се посмеем на воля и ти предлагаме и ти да го направиш!
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta