Идиоти на годината: Двойка учители заснеха еротично видео в класна стая... и ги уволниха

19.11.2022, 12:00

Заплатата не стига!

   
 
Идиоти на годината: Двойка учители заснеха еротично видео в класна стая... и ги уволниха

Жена и съпругът ѝ загубиха работата си като учители, след като заснеха еротични видеоклипове не къде да е, а в една от класните стаи на училището, в което работят. Видеото било предназначено за техния акаунт в OnlyFans. Саманта Пеър и нейният съпруг Дилън Пиър са били учители в обединения училищен район Лейк Хавасу в Аризона.

В изявление Саманта Пеър, вече бивша учителка по природни науки в осми клас, признава, че е заснела нецензурното съдържание на училищна територия, но казва, че това се е случило след занятията и че там не са просъствали ученици.

Саманта Пеър споделя, че е подала оставка под натиск на 31 октомври, след като първоначално е била пусната в отпуск. Съпругът ѝ, който е бил учител в началното училище "Наутилус", също е уволнен няколко дни по-късно. Саманта казва, че съпругът ѝ е преподавал по заместване.

Палавата двойка споделя още, че са прибегнали до знаснемането на видеото, тъй като заплащането им било твърде ниско. Тя твърди, че в опит да попречи на студенти и колеги да виждат нейното съдържание, е блокирала целия щат Аризона, за да не може да се абонира за нейния акаунт в OnlyFans, където хората обикновено продават съдържание за възрастни.


   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ