10-те най-опасни тийнейджърски моди в света

31.07.2014, 13:49

Младите са ненормални

   
 
10-те най-опасни тийнейджърски моди в света

Децата са шантави. Факт. Все пак мозъците им все още се развиват, което ги прави способни да вършат всякакви простотии. Днес ще ви запознаем с десет от най-тъпите тийнейджърски моди в света, за които се сещаме.

Шмъркане на презервативи

1350361

Добре е, че безопасният секс е често разисквана тема в съвременните училища и в много от учебните заведения се раздават безплатни презервативи. Но тийнейджърите правят големи глупости с кондомите. Преди време в YouTube се появиха клипчета, показващи младежи и девойки, които шмръкват презервативи и ги вадят през устата си. Причина? Няма. Силно се надяваме гумичките да не са били използвани преди това.

Ритане в топките

1350360

Ритането в топките открай време е начин да направиш един мъж беззащитен за няколко минути. Тийнейджърите обаче го превръщат в извратено забавление и похват за демонстриране на мъжество. През 2010 г. дори се стига до спешна операция на младеж, който вече е с една топка по-лек.

Потапяне на очи във водка

1350362

Когато през 2010 г. пресата съобщава за първи случай на младеж, потопил окото си във водка, първоначално хората решават, че това е някаква шега. Толкова ли са тъпи тийнейджърите, че са решили да се забавляват по подобен начин? Явно да. Защото в интернет се появяват стотици клипчета, показващи точно това. Разбира се, някои от "смелчаците" получават сериозни проблеми от "пияното" си око.

Парти с пържени картофки

1350364

Отскачаме до Азия за още една сериозна тийн тъпотия, която извисява плюскането на едно ново ниво. Тъй като в McDonald's в Корея пускат пържените картофки на супер ниска цена, богатите дечица започват да си поръчват десетки порции картофки, изсипват ги в много табли и започват да се тъпчат. Стига се до момента, в който собствениците на ресторантите се разбунтуват и не обслужват клиенти, които си поръчват прекалено много пържени картофки.

Планкинг

1350366

На пръв поглед планкингът е съвсем безобиден - просто хората лежат по корем. Да, но в опитите си да намерят все по-необичайни места за планкиране, някои идиотчета губят живота си. През 2011 г., когато е пикът на манията по планкинга, австралиец се мъчи да легне на балкон и пада от седмия етаж.

Некноминация

1350368

Когато тийнейджърите започнат да експериментират с алкохол, което винаги се случва, обикновено се стига до две ситуации. Или пият много бира в градинки, както правехме ние, или тотално се сцепват с всякакви алкохолни напитки. Некноминацията започва от Великобритания. Състои се в предизвикателство да се изпие цяло шише алкохол по възможно най-шашавия начин. Има "смелчаци" пили твърд алкохол с жива рибка вътре, алкохол от тоалетна чиния и т.н. Известни са най-малко четири смъртни случая, включително и този на 19-годишен ирландец, който скача в река като част от предизвикателството.

Предизвикателство "Сол и лед"

1350365

Има един тип идиотщини, които се правят основно от млади момчета, пълни с тестостерон и пълно неведение какво да го правят. Как иначе да си обясним предизвикателството "Сол и лед", което започна през 2012 г. Изразява се в следното: част от кожата на човека се третира с топла вода, после на мястото се слага сол. С кубче лед се притиска насоленото, като по този начин се предизвиква химическа реакция, която причинява силна болка. Ако дълго време се задържи на кожата, тази "игра" може да остави белег завинаги.

Задушаване

1350801

Тийнейджърите правят какви ли не глупости, за да се почувстват "малко по-така". Задушаването е част от тях. То е популярно през последните 20 години и не можем да разберем защо изобщо съществува. Намалявайки притока на кислород към мозъка, човек може да изпита чувство на еуфория, както и леки и по-скоро приятни халюцинации. Ако обаче твърде дълго се държи без кислород, мозъкът може да бъде увреден или да се стигне дори до смърт. От 1995 г. до днес заради тази глупава "игра" смъртта си са намерили над 80 младежи.

Сърфиране върху кола

1350367

Това също е доста опасна игра и без да преувеличаваме, ще кажем, че си е кървава. През 2012 г. момиче от Флорида на име Хана Хънтуун се опитва да "сърфира" върху колата на нейна приятелка. Вместо това пада на паважа и си причинява тежка мозъчна травма. Сега тя едва върви и говори. Не правете глупости!

Разходки в небето

1350363

За да попаднете на най-ненормалните тийнейджъри, трябва да отидете в Русия. През 2012 г. в интернет започват да се появяват клипчета, на които руски младежи се катерят по високи постройки, а след това без никакво обезопасяване започват да висят на две или на една ръка... Да, снимките и клипчетата, които се получават, наистина са яки, но струва ли си?

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 1
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 31.07.2014 | 18:54
1 Тези деца са ненормални.
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ