Снимки, които ще разберат само тези, родени през 90-те  18 Виж всички снимки

24.11.2022, 16:00

Хубаво детство имахме!

   
 
<p><span style="text-align: justify;">Често си припомняме онези безгрижни години, в които бяхме деца и единственото, което ни вълнувше беше кога ще излезем навън с приятелите си, за да пием ледени сокчета от кварталното магазинче и кога ще се приберем, за да гледаме детските по Fox kids!</span></p>

Често си припомняме онези безгрижни години, в които бяхме деца и единственото, което ни вълнувше беше кога ще излезем навън с приятелите си, за да пием ледени сокчета от кварталното магазинче и кога ще се приберем, за да гледаме детските по Fox kids!

Често си припомняме онези безгрижни години, в които бяхме деца и единственото, което ни вълнувше беше кога ще излезем навън с приятелите си, за да пием ледени сокчета от кварталното магазинче и кога ще се приберем, за да гледаме детските по Fox kids! Понякога тайничко взимахме старата Nokia на баща ни, за да игарем на змията, а други пъти записвахме песни от радиото върху някоя стара касетка със стари градски песни. Нека за кратко се върнем в онези времена!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ